kinderkamer print op hout

kinderkamer print op hout

De leukste prints op duurzaam vurenhout. Deze kinderkamer print op hout past in iedere stoere kinderkamer.  Met en zonder whitewash verkrijgbaar. Zonder whitewash zijn de noesten en houtnerf goed zichtbaar. Met whitewash is de print dieper. Of shop stoer vurenhout met een eigen foto!

WANDenWOONdeco.nl print op hout
WANDenWOONdeco.nl hout KOEtje
WANDenWOONdeco.nl kinderkamer print op hout

Geprint op duurzaam vurenhout

Ook voor de kinderkamer print op hout. Onze houten wanddecoraties worden geprint op duurzaam vurenhout. De UV print wordt enkelzijdig geprint op 4 zijdig geschaafd hout. Zonder whitewash zijn de houteigenschappen zoals noesten en nerven zichtbaar. Met whitewash wordt er vooraf eerst een lichte witte laag aangebracht. Hierdoor zijn oneffenheden minder zichtbaar.  De print is daardoor dieper van kleur. de plankjes zijn 2 cm dik en 10 cm breed. Ze kunnen horizontaal en verticaal geplaatst worden. Deze wanddecoratie is stoer en gemakkelijk op te hangen met de tandhanger.

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires. Maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor onze kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends van ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.