DELFTS BLAUW frames +/- LED

DELFTS BLAUW frames +/- LED

Prachtige hoogwaardige aluminium frames in sfeer DELFTS BLAUW met verwisselbaar textieldoek. Met LED verlichting is dit frame een opvallende sfeermaker in je interieur! Maar ook zonder verlichting een aanwinst voor je muur. Losse frame doeken gemakkelijk bij te bestellen.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl WWDNL frames

Bijzonder: een uitgelicht frame in sfeer DELFTS BLAUW

Dit aluminium frame met print uit sfeer DELFTS BLAUW is van hoogwaardig materiaal en een aanwinst voor je interieur. Het heeft een 100% polyester textieldoek dat gemakkelijk verwisselbaar is. De frames zijn met en zonder LED verlichting verkrijgbaar. Met verlichting is het frame een opvallende verschijning en licht je de afbeelding mooi uit. Kies uit onze prachtige prints in de diverse sferen of ga naar Persoonlijke woondecoratie en gebruik je eigen foto. De frames zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en zilver.

Een Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons naadloze behang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje. Dit blauw combineert gemakkelijk met jouw interieur. Laat de prints terugkomen in verschillende woonaccessoires van sfeer DELFTS BLAUW. Kies deze bijzondere sfeer met soft blauwe accenten. Voor en frisse en oer Hollandse toevoeging aan je interieur!

Tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW

Shop bij WANDenWOONdeco jouw tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld in de fris blauwe tinten van sfeer DELFTS BLAUW.  Kies deze sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.