thuiswerkplek inrichten

thuiswerkplek inrichten

THUISWERKPLEK  inrichten

Inmiddels hebben de meesten van ons een thuiswerkplek. Als je de luxe hebt van een eigen ruimte of hoek kun je deze een beetje extra sfeer geven. De tijd dat de werkplek alleen functioneel was ligt allang achter ons. Een gezellige en inspirerende werkplek draagt bij aan een prettige werksfeer. Naast dat alles bij de hand moet zijn en dus zo efficiënt mogelijk is een persoonlijk tintje ook welkom. Dit effect kun je eenvoudig bereiken met ons zelfklevend behang, een behangpaneel of andere wanddecoratie.

frame-FORREST-setting
thuiswerkplek inrichten
zelfklevend-behang-ZERO en behangpanelen BERND-olijf-en-fris-groen

Ga je je werkplek inrichten? Maak een fijne werkplek thuis met ons grote aanbod wanddecoratie en woonaccessoires:

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

behang paneel

Wanddecoratie en woonaccessoires

Maak je interieur compleet met onze wanddecoratie en woonaccessoires.

Een nieuwe sfeer met naadloos fotobehang

Met ons AIRTEX naadloos fotobehang is het eenvoudig en snel om een geheel nieuwe sfeer in huis te halen. Immers een fotowand geeft direct een verbluffend resultaat. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef. Durf te kiezen, combineren en het resultaat zal verbluffend zijn. Ons naadloos fotobehang is gemakkelijk aan te brengen. Want het is aan 1 stuk! Het krast niet, scheurt  of kreukt niet.  En zonder naden dus altijd een mooi doorlopende print! Eenvoudig te monteren. Combineer met onze bijpassende wanddecoratie en woonaccessoires.