zelfklevend behang cirkel ZUZIA zachtgroen

Vanaf: 59,95

N I E U W ! – Haal een voorjaarsgevoel in huis met zelfklevend behang cirkel ZUZIA. Prachtige kleuren van vogels op takken in fijne lijnen en de nieuwste kleuren van 2021.

logo WANDenWOONdeco

Levertijd 5 werkdagen gratis verzending!

Afmeting/doorsnede *

Kies hier je afmeting

kleur *

Kies hier je kleur

Creëer eenvoudig een prachtige sfeer met zelfklevend behang cirkel ZUZIA zachtgroen uit 1 stuk!

  1. Zelfklevend en kreukvrij mat hoogwaardig zelfklevend behang
  2. Kant en klaar (niet knippen en geen behanglijm nodig)
  3. 80-90-100-120-145 cm doorsnede
  4. Gemakkelijk bubbelvrij op te plakken en te verwijderen zonder lijmresten.  Alleen toepassen op gladde, droge, schone, stof en vet vrije oppervlaktes. Laat de muur na stucen en verven minstens 4 weken drogen. Lees extra informatie
  5. Fijn mat polyester met textiel structuur
  6. Brandwerend en goed schoon te maken
  7. Voor binnen gebruik Deze kleur past prachtig bij tranquil dawn.

Verkrijgbaar in:
close up gebroken wit close up wit close-up-taupe close-up-roze close-up-lila close-up-aqua close-up-soft-rust close-up-olijf close-up-zachtgroen close-up-fris-groen close-up-geel close-up-oker close-up-orange close up ijsblauw

Om de kwaliteit van de hechtlaag te garanderen worden zelfklevend behang cirkels speciaal voor jou geprint en kunnen daarom niet worden geruild of geretourneerd.

Alternatieven:

Extra informatie

Eigenschappen:

Zelfklevend en kreukvrij mat zelfklevend acryl behang.
Gemakkelijk eenmalig bubbelvrij op te plakken en te verwijderen zonder lijmresten
Fijn mat polyester met textiel structuur 125 gr/m
Bestaat uit 1 stuk. Prachtige heldere kleuren. Goed schoon te maken. Niet geschikt voor buitengebruik. B1 brandcertificering.

Montage:

Droog plakken op goed gladde, droge, stof en vetvrije ondergrond.
Verwijder de achterkant van de sticker
Positioneer het zelfklevende behang en verwijder steeds meer van de achterkant van de sticker. Wrijf een zachte doek van binnen naar buiten. De sticker heeft een lijnlaag die niet hard hechtend is. Daardoor is deze gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten.
Zorg zelf voor de montage dat je ondergrond voldoet aan bovenstaande eisen voor een goede hechting.

Ondergrond:

Alleen te gebruiken op gladde, droge en stof en vetvrije ondergrond. Voor binnen gebruik. Laat de muur na stucen en verven minstens 4 weken drogen. Lees hechtlaag.

hechtlaag:

Om de kwaliteit van de hechtlaag te garanderen worden zelfklevend behang cirkels speciaal voor jou geprint en kunnen daarom niet worden geruild of geretourneerd. De duur en mate van hechting hangt sterk af van het type ondergrond. Wij kunnen de hechting NIET GARANDEREN indien ons zelfklevend behang op spachtelputz, stucwerk met structuur of muren met fijn schuurwerk of behang wordt aangebracht. Wij kunnen geen reclamaties accepteren indien de ondergrond niet aan onze voorschriften voldoet.

Andere suggesties…