B2B naadloos fotobehang

WANDenWOONdeco.nl B2B naadloos fotobehang

B2B naadloos fotobehang

Snel een nieuwe eigentijdse sfeer in Uw bedrijfsruimte met B2B naadloos fotobehang! Een wand met een indrukwekkende print geeft daarmee meteen de juiste sfeer aan Uw kantoor, winkelruimte of winkel.  Het hoogwaardige naadloze AIRTEX fotobehang van WANDenWOONdeco wordt enkelzijdig geprint met UV inkt zonder naden tot iedere breedte! Dit behang is gemaakt van een fijn geweven polyesterdoek van 330gr/m2.  Het heeft een krasvrije toplaag van PVC coating wat kreukels en scheuren tegen gaat, Hierdoor is het ook eenvoudig aan te brengen. De toplaag is ook waterafstotend. Hierdoor kunnen oppervlakkige vlekken met een vochtige doek verwijderd worden. Daarom een goede reden om dit behang in Uw bedrijf toe te passen. AIRTEX naadloos fotobehang is bovendien UV bestendig en werkt brandvertragend (certificaat B1)! Prints zullen niet verkleuren door de zon. Kleuren zullen jarenlang optimaal blijven. De kleurkracht op dit doek is intensief en de uitstraling mat. Vraag naar de mogelijkheden voor Uw bedrijf!

kwaliteit naadloos behang

naadloos AIRTEX fotobehang

naadloos fotobehang

UV prints geheel naadloos!

WANDenWOONdeco.nl B2B naadloos fotobehang

Tot iedere breedte naadloos AIRTEX FOTOBEHANG!

Hoogwaardig naadloos fotobehang

De juiste keuze voor: kwaliteit & gemak!

  • Ons fotobehang is NAADLOOS: Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Er is geen behangtafel nodig! Iedere schilder heeft hier inmiddels ervaring mee en brengt dit behang snel en eenvoudig aan.
  • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Dit is belangrijk in ruimtes waar veel personen gebruik van maken.
  • Ons behang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ook dit heeft veel voordelen voor Uw bedrijfsruimte.
  • Ons behang is brandvertragend (B1&M2)! de norm voor Uw bedrijfsruimte
  • Ons behang is UV bestendig en kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Naast al deze praktische voordelen is ons behang prachtig diep van kleur. Doordat de print met UV inkt op fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m) Het doek is mat van uitstraling. Wij printen binnen 5 werkdagen tot wel 5 meter breed! Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor ADVIES .

Kortom een goede reden om te kiezen voor behang en deco van WANDenWOONdeco!

Ons AIRTEX naadloos fotobehang is voor toepassing binnenshuis. Voor thuis of voor op het werk.