Retourneren

Retourneren van onze producten

Hoe kan ik retourneren?

Wij besteden veel zorg aan je order.
Het kan echter voorkomen dat er iets fout is gegaan tijdens de productie of vervoer. Wij streven ernaar om met je tot een goede oplossing te komen.

Controleer eerst de door jou opgegeven maten en bestelde producten. Deze kun je zien op de bij geleverde pakbon. Deze dient voor het openmaken te worden gecontroleerd.

Indien er beschadigingen aan de verpakking zijn ontstaan tijdens het vervoer vragen wij je ook eerst contact op te nemen alvorens deze te openen. Retourneren is voor eigen kosten bij besteding onder de €75,- (exclusief verzendkosten)

Retourneren woonaccessoires:

Heb je een onjuist product ontvangen of heb je een klacht over het door jou gekochte product? Je heeft het recht deze binnen 14 dagen te retouren MITS deze in origineel staat zijn, zonder beschadigingen en in de originele verpakking zitten. Producten die voor jou speciaal op maat zijn geproduceerd kunnen helaas niet worden geretourneerd. Bekijk dit alvorens je besteld. Dit wordt bij het artikel duidelijk aangegeven.

  • Vul binnen 14 dagen na ontvangst van je product het retourformulier per product in.
  • Klik op deze link: RETOURFORMULIER
  • Na onze beoordeling ontvang je van ons een RETOUR label.
  • Wacht op dit RETOUR label  alvorens de producten te retourneren. Dit en instructies hoe en met wie de producten te retourneren ontvang je in de mail.

Wij kunnen alleen volledig en correct ingevulde formulieren in behandeling nemen. Verpak het product goed in de originele verpakking! Beschadigingen tijdens transport door het niet juist verpakken zijn voor je eigen kosten. Alleen producten in originele verpakking en onbeschadigde staat worden door ons geaccepteerd. Binnen 14 dagen van het toezenden van de retour aanmelding dient de zending retour gestuurd te zijn met de door ons aangegeven vervoerder. Het retourlabel dat je per mail ontvangt is maar beperkt geldig. Stuur de retouren binnen de gestelde dagen van de geldigheidsduur ervan die vermeldt staat in de mail. Kosten voor retourneren na deze datum zijn voor je eigen rekening. Wij zullen de retouren beoordelen en het aankoopbedrag van het product z.s.m. aan je retourneren. Indien wij de retouren niet kunnen accepteren zullen wij je tijdig informeren.
Mocht je een vervangend product willen ontvangen kunt je dit aangeven op het retour formulier.  Wij sturen je na goedkeuring van je aanvraag de retour instructies.

Annuleren:
Omdat wij proberen je order zo spoedig mogelijk te leveren zal er tussen het moment van plaatsen van de order en het produceren niet voldoende tijd zijn om een order alsnog te annuleren. Wees ervan bewust dat op het moment dat je de order plaatst geen ruimte meer is voor annulering.

Wij mailen je een bevestiging van de door jou geretourneerde producten. Binnen 14 dagen na ontvangst zullen wij het bedrag van de aangekochte producten terugstorten op je rekening. Beschadigingen ontstaan door vervoer graag bij ontvangst direct melden. Beschadigingen aan product of verpakking na ontvangst kunnen niet worden vergoed.

Algemene voorwaarden:
Voor alle info lees onze algemene voorwaarden 

 

logo WANDenWOONdeco.nl

 

Of mail je vraag naar:

mail@wandenwoondeco.nl

Op werkdagen binnen 24 uur antwoord

 
 

klantenservice:

9.00-17.00 uur ma tm vr

logo WANDenWOONdeco pr

  • Kwaliteitsgarantie
  • Deskundig advies
  • Gratis verzending & retourneren >€75
  • Verzenden in 5 werkdagen
  • Veilig betalen

ideal