kinderkamer decoratie eigen werk

Geef EIGEN WERK een ereplaats!

Maak kinderkamer decoratie van eigen werk! Geef de kunstwerken van je kinderen een ereplaats in je huis! Laat het drukken op een textielposter, op hout of een kussen of in een mooi frame en geniet van al dat moois.

  • SCAN de tekening in op min 150 dpi. (dit is in te stellen op je printer)
  • Upload deze in onze configurator.

Ook leuk als kado!

WANDenWOONdeco.nl WWDNL KIDS Eigen WERK

Aanleverspecificaties eigen werk

Wat is er leuker dan kinderkamer decoratie van eigen werk van je kinderen in je interieur of kinderkamer? Echter de aangeleverde foto of scan moet wel voldoen aan onze aanleverspecificaties voor het beste resultaat. Laat de tekening of foto printen op stoer vurenhout of op een zacht kinderkussen. Of print op doek zoals een textielposter of in een frame.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends. Voor ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten