sinterklaas cadeautjes

WANDenWOONdeco.nl kinderkamer

De Sint is weer in ons land!

Ben je op zoek naar een leuke sinterklaas cadeautje? Bij WANDenWOONdeco ontwerpen wij unieke prints met Hollands design voor jouw kleintje! Eigenwijze kinderkamer accessoires, placemats en speeldeco. Speciaal voor ieder kind wat zich verbonden voelt met ons mooie Holland!  Unieke prints voor het leukste plekje in huis: de speel of slaapkamer! Dus creëer een geheel eigen wereld waar ze naar hartenlust kunnen spelen en fantaseren.

DELFTS blauw voor de kinderkamer

Shop bij WANDenWOONdeco originele kinderkamer accessoires! Want bij het naadloze fotobehang voor je kind zijn leuke woonaccessoires verkrijgbaar. Zo is er een kinderkussen met een playtime&bedtime kant. Met de DUTCH friends Loes, Teun en Koetje. Dit kussen past precies in het RE-board bedje. Maar ook bijpassende wanddecoraties voor je kind in MATCHING prints van het behang. Maak het af met een print op doek of print op hout. Of met het leuke zachte decoratiematje met de Hollandse vriendjes. 

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Is jouw kindje ook zo creatief? Is het niet zonde om deze kunstwerken op te bergen? Maak je interieur persoonlijk door hun werk met gepaste trots een mooie plaats te geven als wanddecoratie of woonaccessoires. Print de tekening op bijvoorbeeld een sierkussen, op stoer vurenhout of print op doek voor een frame of textielposter. Ga naar kinderkamer decoratie eigen werk en bekijk de mogelijkheden. Scan de afbeelding op hoge resolutie en print deze op verschillende producten.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends.. Voor ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.