Kies je print voor vlies behang op de rol

Vanaf: 10,95

Kies vlies behang. De rollen zijn 53 cm breed. Vul je maten in en wij leveren de rollen.

  1. Voer de afmetingen van je muur in. Gemeten vanuit het hoogste punt. Voeg een marge van +5 cm rondom toe (dus breedte +10 cm en hoogte +10 cm) Geen muur is nl gelijk.
  2. Vul de naam van je PRINT in (Al onze prints van ons behang zijn verkrijgbaar in structuurbehang)
  3. Je kunt de foto nog spiegelen op in zwart wit aangeven
  4. Voeg evt behanglijm toe
  5. Maak een uitsnijding op de productpagina van je print van naadloos behang.  Dit doe je door je maten in te voeren en de balkjes zo te slepen zoals jij de uitsnijding wilt. Maak een foto of schermafbeelding en stuur deze bij plaatsen van je bestelling per mail naar mail@wandenwoondeco.nl Wij sturen je altijd een uitsnijding ter goedkeuring.

Levertijd 5 werkdagen – gratis verzending vanaf  €75

Afmetingen

Geef de afmetingen op in centimeters

Naam print *

Kies hier je printnaam: Vul hier de naam & kleur in van de behang print van je keuze Je ontvangt dezelfde print dan in structuur behang. VB. naam ZACK. Je ontvangt een mail ter bevestiging. Uitsnijding eventueel in overleg

Aanpassingen

Vul hier uw aanpassingen in:

aanlevering *

Jouw behang wordt geleverd op rollen

behanglijm *

Voeg eventueelbehanglijmtoe

Artikelnummer: BR13004.vliesbehangKiesjeprint.WWD01pr Categorie:

Beschrijving

Al onze prints van naadloos airtex behang zijn ook verkrijgbaar als vliesbehang op de rol. Lees hier alles over de verschillende soorten behang: klik hier
*Het werkt als volgt: Bestel je behang. Maak een uitsnede op de pagina van je favoriete print in naadloos behang. Stuur ons een schermafbeelding of foto per mail en wij sturen je altijd een uitsnijding ter goedkeuring per mail.

Het vlies behang heeft een acryl toplaag en een matte vlakke structuur. Het is 200 gr/m2. Bedrukt met een diepe UV print. Het is licht afwasbaar en je kunt het droog gemakkelijk verwijderen en afstrippen. Je smeert de muur in met lijm dus geen behangtafel nodig!

Geen gereken met maten en rollen. Geef je maten van je muur in en wij printen de rollen voor jou. De rollen zijn 53 cm breed. Indien er witte ruimte over blijft snij je deze eenvoudig aan de zijkant weg. Elke uitsnijding mogelijk. Neem contact op.

Al onze prints van ons behang zijn verkrijgbaar in structuurbehang
Ook verkrijgbaar met eigen foto! 
Het werkt als volgt: Maak een uitsnede bij je favoriete print. Stuur ons een schermafbeelding en wij sturen je een uitsnijding ter goedkeuring per mail.

Voeg eventueel je behanglijm toe:

PERFAX roll on

  • voor 20 – 40 m2
  • geschikt voor vinyl behang
  • optimale kleefkracht
  • in 3-5 min gebruiksklaar

perfax-roll-on

*Dit product wordt speciaal voor je geproduceerd en kan daarom niet worden geruild of geretourneerd.

 

Extra informatie

kwaliteit:

Het vinyl behang is 200 gr/m2. Het is gemaakt van actryl met een non woven achterkant. De diepe print is een UV print. Het is droog verwijderbaar en af te strippen. Het is goed schoon te maken.

montage:

Volg onze montage instructies voor het aanbrengen

ondergrond:

Volg onze instructies voor het behandelen van de ondergrond

print:

Neem bij prints die extreem vergroot worden altijd een "zichtafstand" in acht. Van dichtbij zal de print er anders uitzien dan van bijvb 1,5 meter of meer.