print behang

Ga voor mooi print behang!

PRINT BEHANG   Met print behang tover je elke ruimte om in een sfeervolle en gezellige ruimte. Maar wat voor behang kies je? Ben je niet zo’n behanger en zie je op tegen het aansluiten van het patroon? Kies dan voor naadloos fotobehang! Kies voor hoogwaardige kwaliteit voor het beste resultaat.

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

behang-BLOW-groen

  • Ga je voor goedkoop dan is papierbehang vaak volop verkrijgbaar. Echter het is vaak dun en kwetsbaar bij zowel het monteren als verwijderen
  • Vliesbehang is een goed alternatief. Het is gemaakt van non-woven vlieseline. De vlieslaag neemt geen vocht op en hierdoor krimpt het behang niet. Je smeert ook de muur in ipv het behang. Het is echter veelal in rollen verkrijgbaar en vergt daarom wel wat behang ervaring om patronen mooi door te laten lopen.
  • Glasvezel behang is oersterk en kan over oneffenheden verwerkt worden. Dit is ook meteen de valkuil. Het is moeilijk te verwijderen. Het is wel over schilderbaar
  • Wil je waterafstotend behang? Ga dan voor vinylbehang. Bij WANDenWOONdeco hebben wij vinylbehang in structuur. Zowel in prints, uni als met eigen foto. Vinyl behang heeft een stevige toplaag en een non woven achterkant. Het is 350 gr/m2. Bedrukt met een diepe UV print. Het is afwasbaar en je kunt het droog gemakkelijk verwijderen en afstrippen. Je smeert de muur in met lijm dus geen behangtafel nodig! Geen gereken met maten en rollen. Geef je maten van je muur in en snij de print uit zoals jij dat wilt. Wij printen de rollen voor jou. De rollen zijn 53 cm breed. Indien er witte ruimte over blijft snij je deze eenvoudig aan de zijkant weg.
  • Ga je voor topkwaliteit? Kies dan ons airtex fotobehang! Deze polyester doeksoort heeft een toplaag van PVC. Het is mat en heeft een lichte structuur. Het is bovendien oersterk. Krimpt, scheurt of krast niet en is afneembaar. Doordat het behang een grijze achterlaag heeft komt de achtergrondkleur niet door het behang heen. Het is fijn om te verwerken en heeft een luxe uitstraling.

uitsnijden in configuratorNiet rekenen met behangrollen. Het wordt exact op jouw maat geleverd.  Je kunt het patroon op onze site eenvoudig exact uitsnijden zoals jij dat wilt.

  • Breng  je maten in.
  • Sleep de cursor hoe je hem uit wilt snijden.
  • Bekijk de preview en bestel het behang. Zo eenvoudig is dat.  Het behang wordt speciaal voor jou op maat geprint.

Je brengt het direct aan op de muur.  En nog belangrijker: Het is goed te verwijderen. Verder komen kleuren op dit materiaal nog mooier uit en zijn heel intens en diep. Kortom, kies voor kwaliteit en ervaar het gemak en uitstraling van dit prachtige behang.

behang-BLOW-blauw

Heb je een mooie eigen foto? Weet je niet zeker of de kwaliteit voldoet? Onze configurator geeft aan of deze de kwaliteitsnorm haalt. Maar ook na het plaatsen wordt je foto nog door ons gecontroleerd. Wij nemen contact met je op indien deze afwijkt van de norm en sturen je een vb op ware grootte.

behang-BAMBOO

Maar je kunt natuurlijk kiezen uit de vele prints op de site van WANDenWOONdeco.

Kies je sfeer en vindt je behang. Er zijn regelmatig nieuwe prints en artworks. De kleuren van onze prints sluiten aan bij de nieuwste muurkleuren van verffabrikanten. Nieuw zijn onze muurbogen. In zelfklevend behang maar ook in airtex behang. De muurboog is net als de muurcirkels kant en klaar en uit 1 stuk. Niet knippen dus, maar meteen plakken. Eenvoudig en snel. Maar ook verwijderen  gaat gemakkelijk. Klik hier voor de links: behangpaneel, muurcirkel of muurboog.

forex-muurcirkel-AMIR

behangpaneel KRAANVOGELS blush pink

Wij hebben ook kunst aan de muur! Kijk bij sfeer: Kunst aan de muur Atelier Andrea. Zoals het prachtige nieuwe kraanvogel behang in diverse kleuren. Door de intense kleuren zijn de penseelstreken prachtig weergegeven op het behang. 

Geef je ruimte een luxe uitstraling met dit prachtige behang.

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? Wij hebben keuzehulp! Vraag gerust advies.

Klik hier voor keuzehulp