Wooninspiratie 2021

Hoe kleur toepassen?

WOONINSPIRATIE   Waarom is oktober eigenlijk woonmaand? Het is ontstaan doordat we na de zomervakanties en het buitenleven veranderdrang krijgen in ons huis. We maken ons “nestje” alvast gezellig en knus voor de komende wintermaanden. Toevoeging van kleur kan een wereld van verschil maken. Het nieuwe interieur seizoen staat voor de deur. Verffabrikanten lanceren hun kleur van het jaar!Shop-hier-onze-nieuwe-collectieZo presenteert Flexa: BRIGHT SKIES 
En laat dit nou toevallig al jaren onze favoriet zijn. Want immers fris blauw combineert geweldig met een Skandinavisch interieur. Je vindt deze kleur terug in ons nieuwe naadloze behang BERGVENKEL.
De natuur is dit najaar een grote inspiratie! Het haalt ons geliefde buiten naar binnen en geeft ons de rust die we ook buiten vinden.
behang-BERGVENKEL-bright-skies-Leef je uit en ontdek dat deze kleur je interieur een subtiele opfrisser geeft. Combineer hem met OLIVE SPRIG van Histor een mooie neutrale groen tint als tegenhanger. Kies voor een uni muur in een van beide kleuren en combineer dit met ons behang.

Maar welke muur kies je voor welke kleur?

Het is minder moeilijk dan je denkt. Wij helpen je op weg.
Kies een muur met mooie lichtinval voor de hoofdkleur. (bijvoorbeeld olive sprig of blue skies)
Pas de 60-30-10 regel toe en je zult een verrassend nieuw interieur ervaren.
60% is een hoofdkleur
30% is een nuancekleur
10% is een accentkleur
Hieronder zie je een voorbeeld en het effect ervan. Het is eigenlijk een heel fijn hulpmiddel waardoor je toch rust bewaard in je interieur. Deze regel kun je in iedere ruimte toepassen.
60-30-10-regel-olive-sprig,-bright-skies-en-positive-blush
Wil je iets meer winterwarmte toevoegen? Voeg dan de accentkleur
POSITIVE BLUSH van Flexa toe.  Deze brengt net dat beetje spice om je pallet spannend te maken. Het is een baksteenachtige kleur die een warme sfeer geeft. Hierbij komt het romantische gevoel dit najaar om de hoek kijken. Een beetje overdaad met kleurexplosies in warme vrolijke dessins.
Een sfeer om je interieur een boost te geven!
kleuren-wooninspiratie-behang-BIRDY-olive-sprig-nwBij WANDenWOONdeco zijn deze prachtige nieuwe kleuren van het jaar 2022 binnenkort al volop verkrijgbaar. Combineer BRIGHT SKIES ook eens met de producten uit sfeer DELFTS BLAUW.

SWEET SUNSET van Flexa is wat dieper roze en zeer geschikt als accentkleur.
Maar ook olive branche geeft net wat meer diepte in het kleuren pallet.
Zie hieronder ook de 60-30-10 regel.olive-sprig-en-en-sweet-sunset-collageHier kies je voor het behang op de grootste muur. Compenseer dit weer met de zachte rustige nuancekleur en de warme accentkleur voor je meubels en accessoires.60-30-10-regel-roze-olive-sprig-olive-branch

Keuzes maken is niet moeilijk!
Kijk naar de kleuren van je huidige interieur. Vaak krijg je al een groots effect met het toevoegen of wisselen van een accentkleur. Deze nieuwe kleuren van het jaar kleuren lenen zich daar uitstekend voor.  Ook zwart mag dit seizoen niet ontbreken. Met behang BERGVENKEL in zwart creëer je in jouw huis een warme nieuwe warme sfeer.

kleuren-wooninspiratie-forever-sky-en-zwart

60-30-10-regel-zwart-en-olive-branch

behang-BIRDY-zwartDus niet teveel denken. Heb een beetje lef en je zult worden beloond met een verrassend resultaat. Ga ervoor! En heb je vragen? Kom je er niet uit? Vraag ons advies!

Klik op de link en lees er alles over.
Op aanvraag maken wij ieder gewenst formaat. Neem contact op met de klantenservice en wij helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw interieur.

Klik op de links van Flexa en Histor voor de mooiste nieuwste uni muurkleuren. Maak gebruik van hun handige kleurentesters om deze te bekijken in jouw interieur!
Flexa kleurentesters
Histor kleurentesters

www.wandenwoondeco.nl