print behang DIY kast

Hoe pimp ik mijn kast?

WANDenWOONdeco.nl WWDid

Wist je dat je bij ons elk behang exact op maat kunt laten maken?  Dit maakt jouw DIY project een appeltje eitje! met groots effect. Ervaar het effect van behang in je kast.

 

DIY kast

Heb jij thuis ook een saaie kast?
More = less gaat nu eenmaal niet altijd op. Tijd voor sfeer! Het begint bij een sprekende achtergrond. Kies een behang uit ons assortiment en snij het op onze site exact uit in jouw maat.
Heb een beetje lef en je zult zien dat het resultaat verbluffend is.

Ons naadloze behang is van top kwaliteit. Het is een geweven polyester. Het kan tegen een stootje en is afneembaar. Het krast, kreukt of scheurt niet. En belangrijk naast eenvoudig te monteren is het ook weer eenvoudig te verwijderen. Het is wel belangrijk dat de ondergrond glad is. Lees hier alles over ons behang.

Werkwijze:

  • Meet de binnenkant van de kast. Meet links en rechts de hoogte en boven en onder de breedte omdat een oude kast bijvoorbeeld niet recht zal zijn. Verstandig is om er rondom 2 cm bij op te tellen. Je kunt dat eenvoudig wegsnijden en dan weet je zeker dat alles mooi gevuld is.
  • Demonteer of verwijder de planken van je kast.
  • Maak de ondergrond schoon en stof en vetvrij.
  • Schuur oneffenheden weg.
  • Smeer de achterkant van de kast in met lijm (wij adviseren PERFAX voor textiel en vinyl) Zie montage instructies van het behang.
  • Begin bovenin en plak het behang terwijl je met een zachte doek de lucht eronder weg wrijft.
  • Monteer of plaats je planken en voila….! Jouw kast heeft een prachtige diepte gekregen!
  • Zet je mooiste servies en keukenspullen in je kast voor nog meer sfeer.

print-behang-in-kast-BAMBOOprint behang BAMBOO

Wij hebben verschillende prints eens in de kast geplaatst om je een idee te geven hoe het eindresultaat zal zijn:

print-behang-in-kast-BEPPENNaadloos print behang BEPPEN geeft een oer hollands sfeertje aan jouw keuken. Het DELFTS BLAUW past prachtig bij alle kleuren hout. Er zijn verschillende prints verkrijgbaar in deze sfeer. Kijk eens bij Sfeer Delfts blauw.

Je kunt zelf de uitsnede bepalen bij het behang op de site. Wil je de print groot? Of juist wat kleiner? Je bepaald het zelf.  Ben je niet zo goed in behangen? Geen stress. Omdat de kwaliteit zo mooi stevig is kan iedereen deze mooi verwerken.

print-behang-in-kast-eigen-foto

 

Of heb je een mooie eigen foto? Deze kun je ook gebruiken. Je upload je foto, geeft de maten van je kast in en maakt weer een uitsnede. Wij controleren de kwaliteit voordat wij je foto afdrukken. Zo krijgt je interieur een nog persoonlijker tintje.

Bij persoonlijke woondecoratie zie je alle producten die wij met eigen foto verkopen.

Wil je behangen op MDF? Lees dan ons blog met tips.

Kortom; Een klein stukje behang kan een groot verschil maken. Laat de print of een variatie daarop ook eens terugkomen. In een muurcirkel, een wanddoek of een frame met verwisselbaar doek. Veel succes met je DIY kast.  Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.

print-behang-in-kast-BIAGIOprint behang BIAGIO

Wil je meer weten over de kwaliteit? Klik dan hier
Klik op de foto hieronder voor al ons behang: Kies-je-behang