Inspirerende werkplek

Een inspirerende werkplek loont

WANDenWOONdeco.nl B2BHet is bewezen dat mensen beter presteren in een fijne inspirerende werkomgeving. Zo heeft groen een positieve werking op het brein en zijn mensen meer productiever.

3D afbeeldingen met een rustgevende of frisse uitstraling maken dat de sfeer op kantoor of in de vergaderruimte beter is. 3d afbeeldingen geven een gevoel van openheid en ruimte en dragen bij aan een geheel andere beleving van een werkruimte. Mensen kunnen zich in zo’n ruimte namelijk beter concentreren. Een wand is al voldoende om dit effect te verkrijgen.

WANDenWOONdeco.nl B2BWij bieden in overleg een ruim aanbod aan geschikte prints afhankelijk van de afmeting van Uw wand. Naadloos uit 1 stuk. Door de kwaliteit van ons behang is het zeer geschikt voor bedrijven, de zorg, horeca, retail, hotels en horeca.

Waarom doet een gemiddeld bedrijf dan niets of weinig aan de uitstraling van hun bedrijf?

Want immers niet alleen voor de werknemers, ook voor Uw klanten zijn Uw bedrijfsruimten het visitekaartje van Uw firma. Vaak denken ondernemers dat updaten van hun bedrijf een hele verbouwing met zich meebrengt en bovendien kostbaar is. Niets is echter minder waar. Want in veel gevallen volstaat een nieuw naadloos fotobehang of een paar LED frames in de gang om meteen effect te hebben.

WANDenWOONdeco.nl B2B

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Een mooie geschiedenis of een unieke oorsprong. Dit kunt U terug laten komen in Uw bedrijf. Een unieke mogelijkheid om Uw klanten meer te vertellen over wie U bent en wat U doet. Immers dat is de basis waarop U in eerste instantie zult worden beoordeeld.

En ook als U niet veel klanten op Uw locatie ontvangt, dan zijn er nog altijd de werknemers. Zij zijn de motor van Uw bedrijf en zullen zich ook meer vereenzelvigen met de boodschap die U uitstraalt.

Met AIRTEX naadloos fotobehang maakt U in no time van Uw vergaderruimte, kantine of kantoor een indrukkende ruimte. Wij kunnen U adviseren welke beeldmateriaal te gebruiken. Wij kunnen aanvullend een 3D maken om Uw keuze gemakkelijker te maken opdat het eindresultaat geheel naar Uw wens zal zijn.

WANDenWOONdeco.nl B2B naadloos fotobehang