tuindecoratie kunst in de tuin

Kunst in de tuin

Ook voor je tuin is kunst een echte sfeermaker. Voor WANDenWOONdeco schilderde Atelier Andrea een aantal prachtige werken. Deze zijn binnenkort ook verkrijgbaar op:

  • Waterafstotend en slijtvaste buitenkussens
  • Stevige tuindoeken met bevestigingsringen
  • Oersterke Dibond cirkels voor aan je muur, schutting of in je buitenkeuken

About

Opgegroeid in IJmuiden aan zee en nu wonend en werkend tussen de rivieren in Maas en Waal, is ze gevormd door de wereld om haar heen. Met haar moeder die als coupeuse werkt, beroeps opleiding en door later zelf in de mode werkzaam te zijn, is ze van meet af aan omgeven door dessins, kleuren en vormen.

Haar creativiteit komt voort uit haar onderzoekende, ongedurige geest. Door haar nieuwsgierigheid naar technieken en door doorlopend te experimenteren heeft ze zich verder ontwikkeld.

Custom made

Naast haar vrije werk, werkt ze ook veel in opdracht en kijkt samen met de opdrachtgever naar wensen, kleuren en interieur. Kaders krijgen om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Op zoek naar kunst aan de muur? Kies voor het prachtige werk van Atelier Andrea! 

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.

Deze print is ook verkrijgbaar op Fine Art Papier van Atelier Andrea.