eigen FOTO op KUSSEN

Vanaf: 39,95

Stoer kussen met je eigen FOTO!

Je eigen FOTO op een super stoer grof BIOcotton kussen voor binnen of extra stevig voor buiten in je tuin of op het balkon.

 Volg de instructies hieronder bij het bestellen en uploaden!

WANDenWOONdeco

Levertijd 5 werkdagen

Eigen afbeelding *

Voeg een eigen afbeelding toe

Afmetingen *

Kies hier je afmeting

Aanpassingen

Vul hier je aanpassingen in:

kwaliteit *

Vul hier je kwaliteit in:

Je EIGEN kussen met foto!

Maak je interieur persoonlijk met een kussen van je eigen foto! Een mooie vakantiefoto, van je KIDS of van je huisdier.

  • Voor binnen: Dit kussen is gemaakt van 100% stoer en grof BCI BIO katoen. 420 gr/m Klik op het logo voor meer info over deze duurzame kwaliteit. De print is een pigment print en op waterbasis. Hierdoor zijn de kleuren diep en intens.  Dit kussen is inclusief vulling. Deze vulling is uitneembaar door middel van een rits zodat je de hoes kunt wassen op 30 graden.  Dit kussen kun je mooi combineren met onze wanddecoratie zoals zelfklevende behang, frames etc.
  • Voor buiten: Dit kussen is gemaakt van slijtvast en waterafstotend polyester. Het heeft een fijne structuur. Het materiaal is 225 gr/m en kan dus tegen een stootje. De print is een pigment print en op waterbasis. Hierdoor zijn de kleuren diep en intens. Dit kussen is inclusief vulling. Deze vulling is uitneembaar door middel van een rits zodat je de hoes kunt wassen op 30 graden.

Verkrijgbaar in 45×45 – 60×60 cm en 60×40 cm

WANDenWOONdeco.nl BIO cotton

Het kussen is gemaakt van 100% stoer en grof BCI BIO katoen. 420 gr/m Klik op het logo voor meer info over deze duurzame kwaliteit. De print is een pigment print en op waterbasis. Hierdoor zijn de kleuren diep en intens.  Dit kussen is inclusief vulling. Deze vulling is uitneembaar door middel van een rits zodat je de hoes kunt wassen op 30 graden.  Dit kussen kun je mooi combineren met onze wanddecoratie zoals zelfklevende behang, frames etc.WANDenWOONdeco.nl BCI cotton

Verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 en 60×40 cm.

Kijk ook bij ons naadloze behang en andere persoonlijke deco!

verkrijgbaar in 45×45, 60×40 en 60×60 cm

 Eigen FOTO op kussen bestellen:


  1. UPLOAD een goede kwaliteit foto: Zie onze aanleverspecificaties! Wij controleren altijd je foto bij binnenkomst van de order en nemen contact met je op bij afwijkingen.
  2. Kies je maat.  
  3. Pas de foto aan. Je kunt hem spiegelen of in zwart wit omzetten.
  4. Volg de instructies hieronder bij het bestellen! Laat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Het uitgangspunt van dit behang is een gravure. Voor het beste resultaat adviseren wij: MAX breedte van 3 meter MAX hoogte van 2,4 meterLaat de originele afbeelding zo GROOT mogelijk voor de beste kwaliteit! Kleine uitsnijdingen zullen niet het gewenste resultaat geven! Hiervan krijg je een melding:“De uitsnede is te klein. Vergroot de uitsnede of verklein de afmeting van de afdruk”. Blijf op dezelfde pagina en upload opnieuw en pas deze aan. Of vraag advies.
  5. Druk op toon preview om te zien hoe je foto zal worden uitgesneden. Deze uitsnede wordt onthouden en zal na het bestellen zichtbaar zijn bij de bevestiging.
  6. Bestel je kussen

Wij controleren je foto bij binnenkomst van de order.

*Dit product wordt speciaal voor je geproduceerd en daarom niet worden geruild of geretourneerd.

Extra informatie

materiaal:

Duurzaam 100% BCI cotton. Deze BIO katoen is 420 gr/m en grof van structuur

wasinstructie:

Wassen op 30 graden, niet bleken, niet in de wasdroger, niet chemisch reinigen, strijken max 150 graden. Krimp 5%.