textielposter ONE LINE XMAS TREES

84,95

Geef je interieur dit jaar een unieke kerstsfeer met artworks van Atelier Andrea. Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde Atelier Andrea deze prachtige kerstdecoratie. Bekijk de hele kerst collectie van Atelier Andrea

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.

Levertijd 5 werkdagen gratis verzending  

Afmetingen *

Kies hier je afmeting

Kleur garen *

Kies hier de kleur garen

Artikelnummer: TP2093.ONELINEXMASTRREES.AApr Categorieën: , , , ,

Beschrijving

textielposter ONE LINE XMAS TREES

Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde Atelier Andrea deze prachtige kerstdecoratie. Afmeting 90×120 cm.

Deze textielposterONE LINE XMAS TREES heeft een hoogwaardige pigment print op waterbasis op soepel textiel. Hierdoor zijn de kleuren diep en intens. De poster heeft 2 beukenhouten stokken welke door de gestikte tunnels geschoven worden en een ophangkoord. Het ophangen en opbergen is eenvoudig. Ook leuk als kado!  Dus snel bestellen maar. Kies uit ons aanbod prints en SHOP ook andere MATCH WANDenWOONdeco zoals bijvoorbeeld kussens, frames en behang! Met WANDenWOONdeco creëer je snel en gemakkelijk een compleet nieuwe sfeer in je huis of werkruimte met MATCHING deco!

De textielposter is voor binnen gebruik.

verkrijgbaar in 90×120 cm

 

 

 

Extra informatie

Eigenschappen

100% polyester doek
-2 beukenhouten stokken
-leatherlook koord

Andere suggesties…