xl textielposter PINE TREE kerst

Vanaf: 84,95

Geef je interieur een prachtige kerstsfeer. Deze unieke XL textielposter heeft een met de hand geschilderd artwork van Atelier Andrea. Speciale editie van textielposter PINE TREE. Kies voor het prachtige werk van Atelier Andrea! Bekijk de hele kerst collectie van Atelier Andrea

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.

Levertijd 5 werkdagen gratis verzending 

Afmetingen *

Kies hier je afmeting

Kleur garen *

Kies hier de kleur garen

Artikelnummer: TP2067.PINE.AApr Categorieën: , , , ,

Beschrijving

XL textielposter PINE TREE kerst

Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde Atelier Andrea deze prachtige kerstdecoratie van sfeervolle kerstbomen. Afmeting 90×120 cm. Dit prachtige artwork is verkrijgbaar op:

Deze XL textielposter PINE TREE kerst heeft een hoogwaardige pigment print op waterbasis op soepel textiel. Hierdoor zijn de kleuren diep en intens. De poster heeft 2 beukenhouten stokken welke door de gestikte tunnels geschoven worden en een ophangkoord. Het ophangen en opbergen is eenvoudig. Ook leuk als kado!  Dus snel bestellen maar. Kies uit ons aanbod prints en SHOP ook andere MATCH WANDenWOONdeco zoals bijvoorbeeld kussens, frames en behang! Met WANDenWOONdeco creëer je snel en gemakkelijk een compleet nieuwe sfeer in je huis of werkruimte met MATCHING deco!

De textielposter is voor binnengebruik.

 

 

 

 

Extra informatie

Eigenschappen

Duurzaam zwaar grof geweven katoen (420 g/m)
BCI (Better Cotton Initiative) Pigment print.
Wasbaar tot 30 graden. Strijken ** aan achterzijde.
Het doek heeft 2 breed gestikt tunnels van 6 cm voor de roedes.

Montage

Bij ons WANDDOEK katoen wordt geleverd:
-2 roedes zwart doorsnede 29mm (beide kanten 15 cm langer dan doek)
-2 kunststof eindknoppen zwart
-2 ophanghaken voor muur bevestiging

Schuif de roedes door de tunnels.
Bevestig de wandhaken op de gewenste hoogte.
(schroeven en pluggen niet meegeleverd)

Andere suggesties…