woondecoratie sfeer HOTEL CHIC

sfeer HOTEL CHIC

woondecoratie sfeer HOTEL CHIC

Kies voor woondecoratie in sfeer HOTEL CHIC en geef jouw interieur net dat beetje grandeur van een hotel. Met de nieuwste interieur kleuren voor 2021 zoals de subtiele brave ground. Kleine accenten cerise, blauw, en roest.

sfeer HOTEL CHIC

Woonaccessoires

Met woondecoratie in sfeer HOTEL CHC krijgt je interieur een upgrade. Of het nu voor je slaapkamer is of voor je woonkamer of keuken. Met een zelfklevend behangcirkel of met een set van 2. Binnenkort mooie bijpassende sierkussens in stoer BIOcotton. Of een grof wanddoek ook in BIO cotton.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer ABSTRACT

In de sfeer ABSTRACT zijn binnenkort ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals onze frames. Verwissel het doek gemakkelijk door een nieuwe print te bestellen voor een nieuwe wanddecoratie.  Ook alle nieuwe prints zijn na te bestellen voor dit hoogwaardige frame. Maar ook textielposters en zelfklevende behangcirkels.