woondecoratie sfeer FLORAL

woondecoratie-sfeer-FLORAL

woondecoratie sfeer FLORAL  

Kies voor woondecoratie in sfeer FLORAL want met bloemen fleurt elke ruimte op. Ga daarom voor onze bijzondere bloemenprints in de nieuwste interieur kleuren. Bovendien zijn deze bloemen onbeperkt houdbaar dus volop genieten.

match-deco-floral
behang-BERGVENKEL-wit

bloemen behang

Woonaccessoires

Met woondecoratie in sfeer FLORAL fleur je je interieur op. Deze bloemenpracht woonaccessoires MATCHEN namelijk prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang. Ga bijvoorbeeld voor een sfeer FLORAL sierkussen met print.  Dit kussen heeft een losse wasbare soft satin cotton kussen hoes. Deze kussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar bijvoorbeeld ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer FLORAL

In de sfeer FLORAL zijn er ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals kleurige bloemen op het frame doek in onze hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben verwisselbaar foto op doek en zijn met de LED verlichting een echte sfeermaker. Verwissel het doek gemakkelijk door een nieuwe print te bestellen voor een nieuwe wanddecoratie. Maar ook houten muurdecoratie is verkrijgbaar in deze sfeer FLORAL met prints op duurzaam vurenhout. Of shop een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

WANDenWOONdeco heeft ook bijpassend tafellinnen zoals in deze sfeer FLORAL. Om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur en wanddecoratie shop je bij WANDenWOONdeco een sfeer FLORAL een tafelkleed met bijpassende servetten. Of afneembare vinyl placemats in de print van je fotobehang.