jungle kinderkamer

Avontuurlijke kinderkamer

kinderkamer-jungle-room
Een populair kinderthema is de avontuurlijke jungle kinderkamer. Door de prachtig geïllustreerde afbeeldingen geschikt voor zowel de stoere jongens als de avontuurlijke meisjes. Het is een tijdloos thema wat bij ieder kind tot de verbeelding spreekt. Bovendien kun je eindeloos combineren met verf en kinderkamer accessoires door de mooie kleuren die in deze illustratie zitten.
Zoals offwhite, naturel, zachtgroen (type tranquil dawn) en een paar roze tinten. Prachtig bij blank hout, rotan of juist donkere kinderkamer meubels.

behang-BUNGO-achtergrond met paraseldennen zachtgroenVoor de afmetingen van je muur kun je kiezen uit verschillende verdelingen van de print. Wij passen deze voor je aan aan de afmeting van jouw muur. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit verschillende achtergronden.
-Een uni achtergrond in offwhite of zachtgroen (type tranquil dawn) Of kies je eigen muurkleur RAL 9001,  RAL 9002, RAL 9003, RAL 9010 of RAL 9016.
Lees er hier meer over: keuzehulp muurkleur. Of wellicht heb je een nadere voorkeur van de favoriete verfmerken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice
-Met of zonder vage parasoldennen voor een 3D effect

behangpaneel-muurboog-BUNGO-uni-achtergrondNieuw dit seizoen is de muurboog. Hiermee geef je nog meer sfeer.  In 2 maten verkrijgbaar. Ook in uni kleuren in behangpaneel of zelfklevend.  Of combineer de zelfklevend behang cirkel met een uni vierkant.
De jungle illustratie spreekt tot de verbeelding van ieder kind. Er is ook een bijpassende zachte vinyl  vloercirkel om heerlijk op te spelen als speelmat.

  • Maar ook een leuke textielposter. Ook heel leuk om kado te geven. Of kies een stoer grof BIOcotton kinderkussen. Ons naadloze fotobehang kan exact op elke maat gemaakt worden. Zowel het behang als de panelen en muurcirkels zijn uit 1 stuk. Dus gemakkelijk te monteren.
    behang-BUSH-BUSH-wildlife-achtergrondKortom die geliefde jungle kinderkamer heb je zo gemaakt. Ons behang is kindvriendelijk want het krast niet en is gemakkelijk af te nemen. Wel zo handig in de kinderkamer. Wil je maar een klein deel behangen als een bahangpaneel? Ga dan voor behang BUSH-BUSH wildlife. Deze kun je op elke manier uitsnijden in elke maat uit 1 stuk. Dus maak die geweldige jungle kinderkamer waar ze naar hartenlust kunnen spelen en weg kunnen dromen met hun jungle vriendjes. Als behang kies je dus uit verschillende patronen verdelingen, achtergrondkleuren en vormen.kussen-KAKETOE
    Voor bijpassende kinderkamer accessoires kun je kiezen uit:
  • textielposter PARSA
  • kussen KAKETOE
  • vloercirkel MADAGASKAR

Heb je hulp nodig? Vraag dan gerust advies.