muurstickers

Snel een groots effect met muurstickers!

Muurstickers-Snel en eenvoudig een groots effect in je interieur? Ga voor muurstickers! Nieuw dit seizoen zijn de sets van bijvoorbeeld een vierkant met een cirkel. Laat je fantasie los op de compositie. Leuk voor in je werkhoek, bij je make up tafel of boven je dressoir of sidetable. Combineer uni met prints. Of kies een losse uni cirkel of vierkant en hang je wanddecoratie er gedeeltelijkzelfklevend-behang-vierkant-ZITAen behangpaneel BOBBY -uni-olijf-setting overheen. Het mooie van deze muurstickers is dat ze niet alleen gemakkelijk aan te brengen zijn, maar ook weer eenvoudig te verwijderen. En in tegenstelling tot schilderen is het eindresultaat altijd super strak. Bovendien hoef je niet zelf naar een kleur te zoeken want de meest opvallende nieuwe kleuren van 2021 zijn bij ons verkrijgbaar. Wil je toch een andere uni kleur? Dan maken wij die voor jou. Neem gerust contact op.

behangpaneel-muurboog-BALAK-geelOf ga voor een muurboog. Zelfklevend in 100×190 cm. Deze zijn in de brede maat 145×190 cm verkrijgbaar als behangpaneel. Dit behangpaneel is uit 1 stuk en van hoge kwaliteit. Je smeert de muur in en plakt het eenvoudig op. Prachtig achter je bed of in een nis. Deze zijn zowel in uni als in prints verkrijgbaar.  Ook in de kleur vergelijkbaar met brave ground van flexa. Of kies een frisse zomerkleur en laat deze terug komen in andere woonaccessoires. Lees hier alles over de nieuwe stijlen en kleuren.

behangpaneel muurboog BABBEWist je dat je bij een kleurstalen kunt aanvragen? Zo weet je zeker dat jouw wanddecoratie mooi past in jouw interieur. Indien je niet kunt kiezen hebben wij ook keuzehulp. Je ziet het product op jouw wand en dit helpt je makkelijker een keuze te maken. Kortom met muurstickers of behangpanelen maak je meteen sfeer met de nieuwste prints en kleuren. Het aanbod kleuren is zeer groot.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste muursticker? Vraag dan gerust advies. 

Voor meer inspiratie kijk eens in de shop van WANDenWOONdeco. Of op onze Instagram of Pinterest pagina. 

interieur-kleuren-2021