klusidee

Jouw DIY is een fluitje van een cent

We klussen wat af deze tijd. Want wij maken van ons thuis graag een fijne warme en gezellige plek. Om samen te zijn, maar ook om te werken, ontspannen en tot rust te komen. Ben je niet zo handig? Dan is het nog belangrijker om voor goede materialen te kiezen. Deze maken de montage gemakkelijker. Dit begint bij de juiste materialen voor jouw ondergrond.

klusidee

Ben je geen ster met behangen? Kies dan voor naadloos behang. Doordat het materiaal zo sterk is kreukt, scheurt en krast het niet. Maar je hebt ook geen banen en patronen. En bovendien heb je geen behangtafel nodig. Want je smeert de muur in en niet het behang. Dit kan iedereen. Maar wel met z’n 2n. Lees eens onze montage instructies.

behang-BOSRAND-monteren

Schilder eens een mooie lambrisering en kies het behang erbij exact op maat. De hoogte van een lambrisering ligt tussen de 80 en 100 cm. 85 is heel gangbaar. Wil je advies over kleurcombi’s? Geen probleem. Wij helpen je graag. Wil je niet de hele muur behangen? Kies dan voor een behangpaneel! Of maak er een op de maat die precies past tussen die 2 kasten, achter het bed of in die nis. Kortom volop mogelijkheden.

De keuze van de print en kleuren is bepalend. Maar ook de grootte van het patroon heeft veel invloed op het eindresultaat. Durf eens groots te denken. Blaas het patroon op en je krijgt fantastische effecten. Lef loont! Stuur een foto en wij visualiseren het voor je. Zo maak jij een bewuste keuze en zal je zeer tevreden zijn met het eindresultaat!

klusidee

Samen klussen geeft een voldaan gevoel. Maar maak het jezelf niet te moeilijk.  Kies voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen klanten met het kiezen van het juiste materiaal voor de juiste achtergrond. Maar ook de juiste kwaliteit foto.

WANDenWOONdeco.nlVraag gerust hulp bij je eigen foto.

Neem contact op met de klantenservice en wij helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw klusidee. Zie onze gratis keuzehulp