wandpaneel maken

Wandpaneel XL frame grootformaat

N I E U W ! – Wij krijgen altijd veel vragen van klanten die graag een grootformaat wanddecoratie willen maar niet willen of kunnen behangen. Is je wand niet glad genoeg of wil je flexibel zijn met je prints? Dan is onze allernieuwste wandpaneel XL iets voor jou! Een wandpaneel wil je af en toe aanpassen of verplaatsen naar een andere ruimte. Of meenemen na je verhuizing! De keuze van je print hangt af van het seizoen of de gelegenheid. Wat is er dan nog fijner dan een verwisselbaar doek?

wandpaneel-xl-frame-BOS-wit

En wil je je eigen wandpaneel maken? Dan kun je dit doen met je mooiste foto. Een wandpaneel moet bovenal niet zwaar zijn, makkelijk te monteren en ook weer eenvoudig op te bergen. Het aluminium frame is in een paar stappen demonteerbaar. En twijfel je over de kwaliteit van je afbeelding?

Bij WANDenWOONdeco helpen wij je om de juiste afbeelding te kiezen. Hoe werkt het? Je stuurt ons je foto en de gewenste afmeting en wij controleren of deze goed tot zijn recht zal komen in jouw wandpaneel. Als je wilt zien hoe het zal staan in jouw interieur stuur je een foto mee van de plek waar je hem wilt plaatsen en wij maken het visueel voor jou. Dat maakt kiezen nog makkelijker! Dit heet keuzehulp.

wandpaneel-XL-frame-eigen-foto

Maak je interieur persoonlijk met jouw mooiste herinneringen op grootformaat op jouw muur. Zowel het frame als het doek zijn van zeer goede kwaliteit. Dat maakt het aanschaffen van een wandpaneel zeker de investering waard. Immers het gaat jaren mee met telkens een andere sfeer.

Of kies uit een van onze vele prachtige afbeeldingen. Wij vullen onze collectie regelmatig aan met de nieuwste prints en illustraties. Zo kun je nog seizoenen genieten van je wandpaneel xl frame. Het monteren van het doek is heel eenvoudig. Het doek heeft een prachtige uitstraling en laat de kleuren van de afbeelding mooi uitkomen. Een los doek in dit formaat heb je al voor €89,95. Zowel het wandpaneel als de losse doeken worden gratis verzonden! Keuzehulp en fotohulp is service dus gratis.

wandpaneel-XL-frame-FORREST

  • Superlicht en eenvoudig te monteren en op te hangen
  • Het doek is textieldoek is verwisselbaar en los na te bestellen. Ook met je eigen foto! Zo kun je het doek aanpassen naar jouw wensen. Deze textieldoeken zijn los bij te bestellen in elke maat. Kies uit een van onze sfeervolle prints of gebruik je eigen afbeelding.
  • De aluminium frames zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en wit.
  • Dikte van het frame is 19 mm.
  • Dit aluminium is van hoogwaardig materiaal en een aanwinst voor je interieur.
  • De kleuren op dit textieldoek zijn haarscherp door 200% full colour bedrukking. Doek met brandvertraging B1.

frame-FORREST-setting

Op aanvraag maken wij ieder gewenst formaat. Neem contact op met de klantenservice en wij helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw interieur.