DELFTS BLAUW hout

DELFTS BLAUW MATCH hout

SHOP deze stoere vurenhout decoratie uit sfeer DELFTS BLAUW. Diepe prints op duurzaam hout. Mooi te combineren met ons naadloos fotobehang en andere woonaccessoires.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl WWDNL-hout-HANNIE

Stoere houten wanddecoratie!

Deze stoere vurenhout wanddecoratie in sfeer DELFTS BLAUW past in elk interieur. Onze UV print wordt enkelzijdig geprint op duurzaam 4 zijdig geschuurd vurenhout. De prints zijn verkrijgbaar met een whitewash finish. Dit maakt de kleuren intenser op het hout. De plankjes zijn 2 cm dik en 10 cm breed. Ze kunnen horizontaal en verticaal geplaatst worden. Kies uit een van onze sfeervolle afbeeldingen uit sfeer DELFTS BLAUW of ga naar persoonlijke woondecoratie en gebruik je eigen afbeelding.

Een fris Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons naadloze behang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje. Dit blauw combineert gemakkelijk met jouw interieur. Laat de prints terugkomen in verschillende woonaccessoires van sfeer DELFTS BLAUW. Kies deze bijzondere sfeer met soft blauwe accenten. Voor en frisse en oer Hollandse toevoeging aan je interieur!

Tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW

Shop bij WANDenWOONdeco jouw tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld in de fris blauwe tinten van sfeer DELFTS BLAUW.  Kies deze sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.