bedje BEDTIME met en zonder kussen

Vanaf: 59,95

Hip RE-board BEDtIme bedje voor de kussentjes met bedtime zijde van LOES, TEUN en KOEtje (Bedje los en inclusief 1 kussen verkrijgbaar)

  • bedje zonder kussen €59,95
  • bedje inclusief 1 kussen 50×30 cm €79,95  

De kussens zijn ook los bij te bestellen

logo WANDenWOONdeco pr

 

 

Levertijd 7 werkdagen

Uitverkocht

Artikelnummer: DM11001.FRIENDS.WWD01pr-1 Categorie:

Beschrijving

bedje BEDTIME

Bedje BEDtime is gemaakt van sterk maar lichtgewicht ®RE-board. Het is gemaakt uit 7 onderdelen die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. De bijpassende speel kussens LOES, TEUN en KOEtje hebben 2 bruikbare zijdes. Op de ene zijde is het PLAYtime en op de andere is het  BEDtime.  Ze passen precies in het bedje. Samen zorgen zij voor veel speelplezier! Het ®RE-board is 10mm dik en dubbelzijdig geprint met UV print in de print FRIENDS. Deze is ook verkrijgbaar in ons bijpassend naadloos fotobehang. Ook leuke placemats, deco matjes en frames.

Kies voor een los bedje of een bedje inclusief 1 kussen van LOES, TEUN of KOEtje.

Afmeting: 50×30 cm

 

WANDenWOONdeco.nl BEDTIME bedtime met kussen LOESDhKIDS TEUN in bedje

DhKIDS KOEtje in bedje

 

 

 

 

Alleen voor binnengebruik.

 

 

 

Extra informatie

maten:

100 cm doorsnede

kwaliteit:

Het deco MATJE is gemaakt van vloervinyl met gestructureerde bovenkant en geschuimde anti slip laag op de onderkant. Het is geschikt voor indoor gebruik. Bij ontvangst uitrollen en tegen rollen. Pas op voor scherpe voorwerpen. DE mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over de mat loopt. Het is brandveilig met Bfl-s 1 certificering.