woondecoratie sfeer RELAX

WANDenWOONdeco.nl sfeer RELAX

woondecoratie sfeer RELAX

Woondecoratie sfeer RELAX is een goede keuze als je thuis wilt ontspannen. Softe groen tinten in combinatie met neutrale kleuren geven een relaxte sfeer en zijn bovendien  de basis voor een oase van rust. Shop woonaccessoires en wanddecoratie in sfeer RELAX bij WANDenWOONdeco. En combineer ons naadloos fotobehang en MATCHING deco in de rustgevende prints en tinten uit de sfeer RELAX.

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZOLTAN
WANDenWOONdeco.nl match deco sfeer RELAX
WANDenWOONdeco.nl frame FELICITY
WANDenWOOndeco.nl behang BAVO sfeer RELAX
WANDenWOOndeco.nl behang BAVO

SHOP naadloos fotobehang!

naadloos fotobehang RELAX

Woonaccessoires

De woondecoratie van sfeer RELAX geeft jouw interieur een fijne relaxte sfeer. Combineer deze woonaccessoires bijvoorbeeld ook met de prachtige prints van ons naadloze fotobehang. Maar kies ook een mooi sierkussen met print met losse en wasbare kussen hoes in sfeer RELAX. Deze kussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar ook bijvoorbeeld  in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer RELAX

In sfeer RELAX zijn ook verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals de hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek en zijn met de LED verlichting een echte sfeermaker in jouw interieur. Een nieuw doek is gemakkelijk bij te bestellen. Maar combineer deze sfeer ook met onze prints op hout. Of met een bijpassende sfeer RELAX textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Dek je tafel in jouw favoriete interieur print van sfeer RELAX. Laat hem mooi MATCHEN met je interieur en shop bij WANDenWOONdeco een fijn katoen tafelkleed met bijpassende servetten. Of afneembare vinyl placemats in de sfeer RELAX print van je fotobehang.