woondecoratie sfeer SKETCH

WANDenWOONdeco.nl sfeer SKETCH

woondecoratie sfeer SKETCH  

Woondecoratie in sfeer SKETCH geeft een artistieke sfeer aan je interieur met deze subtiele zwart wit prenten. Tijdloos met prachtig 3D effect. Uitvergroot een imposante toevoeging aan je interieur.  Shop eenvoudig je interieur bij elkaar met ons sfeer SKETCH naadloos fotobehang en bijpassende woonaccessoires en wanddecoratie!

WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BENTE
WANDenWOONdeco.nl sfeer SKETCH
W&wd placemats
WANDenWOONdeco.nl muurMATCH sfeer SKETCH

naadloos fotobehang SKETCH

Woonaccessoires

Woondecoratie sfeer SKETCH geeft een moderne sfeer. Combineer deze zwart wit woonaccessoires met de prenten van ons naadloze fotobehang. Kies bijvoorbeeld een mooi zacht sierkussen met print. Dit sfeer SKETCH kussen heeft een losse en wasbare kussen hoes. Deze moderne kussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer SKETCH

Ook in sfeer SKETCH zijn verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals onze hoogwaardige aluminium frames met een verwisselbaar foto op doek.  Shop een los doek voor een nieuwe look. Dit doek in frame is met de LED verlichting bovendien een echte sfeermaker. Of kies een print op hout in deze sfeer SKETCH. Ook zijn is er een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat  je tafel mooi MATCHEN met je interieur. Shop je bij WANDenWOONdeco ook een fijn katoenen tafelkleed in deze sfeer SKETCH met bijpassende servetten in dezelfde prints. Of placemats van afneembaar vinyl in de print van je fotobehang.