woondecoratie sfeer WABI SABI

WANDenWOONdeco.nl sfeer WABI SABI

woondecoratie sfeer WABI SABI

Woondecoratie in de sfeer WABI SABI is gebaseerd op een Japanse lifestyle met de nadruk op waardering voor imperfectie en vergankelijkheid. Deze sfeer is stoer en past in elk interieur. Ruwe en weerbarstige materialen met een prachtig spoor van de tijd!  Zo zijn er onder andere prints van sloophout, ruw doorleefd beton en ook grote oude stenen. Shop bijvoorbeeld woonaccessoires en wanddecoratie in deze WABI SABI sfeer. Maar ook ons stoere naadloze fotobehang!

WANDenWOONdeco.nl sfeer WABI SABI wanddecoratie en woonaccessoires
WANDenWOONdeco.nl sfeer WABI SABI
WANDenWOONdeco.nl kussen KAI
WANDenWOONdeco.nl behang-BASTIAAN
WANDenWOONdeco.nl muurMATCH behang BOYD sfeer WABI SABI

SHOP naadloos fotobehang!

AIRTEX naadloos fotobehang WABI SABI

Woonaccessoires

Deze stoere en pure woondecoratie in sfeer WABI SABI combineert prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang. Kies bijvoorbeeld een robuust maar super zacht sierkussen met print met losse en wasbare kussen hoes. Deze sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm.  Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer WABI SABI

In sfeer WABI SABI zijn verschillende foto op doek producten verkrijgbaar met deze stoere prints. Zoals een hoogwaardige aluminium frame met een verwisselbaar foto op doek. Wil je een andere print dan bestel je deze gemakkelijk bij. En met de LED verlichting is dit bovendien een echte sfeermaker. Maak ook een goede MATCH met onze sfeer WABI SABI prints op duurzaam vurenhout of een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat  je tafel mooi MATCHEN met je interieur shop je bij WANDenWOONdeco een fijn katoenen tafelkleed met bijpassende servetten. Of placemats in de print in sfeer WABI SABI van je fotobehang.