Nostalgie van de oude meesters

Sfeer NOSTALGIE past in iedere interieurstijl!

Niets geeft jouw interieur zoveel impact als een oude meester met nostalgische kleuren en taferelen. Vooral pastels en groenkleuren combineren prachtig met oude schilderijen. Met ons naadloze behang kun je het geheel bestellen zoals jij dat wilt. Boven een lambrisering of bureau? Snij de afbeelding dan zo uit in onze configurator zoals jij hem wilt hebben. Ook behangpanelen dus. Boven je bed, bureau of keuken. Maar ook in de badkamer. Vraag ons gerust om advies. Stuur bijvb een foto van je ruimte.

WANDenWOONdeco.nl behang BARTJE

Zoals behang BARTJE. Of kies een van onze andere prints. Wist je dat wij ook B2B leveren. Dus voor bij jou op kantoor kunnen wij een custom made advies geven qua prints en sfeer. Bij deze indrukwekkende prints kunnen wij frames leveren waarvan het doek verwisselbaar is. Je kunt ook een frame met LED verlichting bestellen voor een sfeervolle uitlichting van deze kunstwerken. Dit werkt heel goed in een werkruimte, kantine of wachtkamer. Deze zijn er in verschillende groottes. Wijkt de afmeting die je wilt hebben af van ons aanbod? Neem dan contact op met de klantenservice en wij helpen je verder. Stuur bijvoorbeeld een foto.

WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BEPPESfeer NOSTALGIE geeft iedere ruimte meteen een bijzondere en warme sfeer. Ook onze sierkussens en tafellinnen passen hierbij. Het enige dat je nodig hebt is een beetje lef om te kiezen voor deze uitgesproken ingetogen sfeer.  Het mooie van ons naadloze behang is dat je het ook zo weer kunt vervangen en ook onze frames kunnen na verloop van tijd weer voorzien worden van andere prints. Maar sfeer NOSTALGIE zal niet snel vervelen. Het brengt oude tijd tot leven en je waant je in een prachtig landschap gewoon aan je keukentafel. Dus heb je plannen? Ga er dan voor en je zult versteld staan van het effect. Volg ons op INSTAGRAM voor de nieuwste producten en interieurinspiratie. Of vraag advies bij het inrichten van je ruimte(s).woonaccessoires sfeer NOSTALGIE WANDenWOONdeco.nl