OKTOBER woonmaand

Oktober is de woonmaand

WANDenWOONdeco.nl oktober woonmaand

Waarom is oktober eigenlijk de woonmaand? Na de zomer en de intrede van een ander type weer hebben wij allemaal een grote behoefte om het in huis weer gezellig te maken. Zeker in deze tijd waarin wij veel thuis zijn en ons het liefst afsluiten voor hetgeen wat daarbuiten gebeurd.  De nieuwe collecties komen uit en er is volop keuze om jouw huis een echt thuis te maken.

Maar hoe doe je dat dan? Het is makkelijker dan je denkt!

WANDenWOONdeco.nl behangpaneel-BELLA-DONNAHet liefst kiezen we wanddecoratie en woondecoratie welke ons huis een nieuwe boost geven zonder teveel inspanning. Een soort mini make-over, maar met maar een paar ingrepen. Dit effect kun je goed bereiken met bijvoorbeeld een zelfklevend behangcirkel of een behangpaneel uit 1 stuk. Kies een mooie nieuwe interieur tint en pas je WANDenWOONdecoratie hierop aan en het effect zal indrukwekkend zijn.

Met een beetje lef maak je van die ene muur een echte eyecatcher en krijgt je interieur een mooie nieuwe look. Durf eens voor een mooie accentkleur te kiezen en laat die in andere woonaccessoires terugkomen. De truc is om een illustratie te kiezen waaruit je dan weer tinten kiest die je weer terug laat komen. Zo creër je eenheid en rust. Met een resultaat wat mooi in balans is. Het voordeel van de zelfklevende behangcirkel is dat je deze ook weer moeiteloos kunt verwijderen.

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZORI olijf

WANDenWOONdeco.nl WANDDOEK eigen fotoMaar ook de hang om ons interieur een persoonlijk tintje te geven wordt steeds sterker. Immers niets is unieker dan jouw persoonlijke favorieten aan de muur.  Ben je niet helemaal zeker over je afbeelding, kwaliteit of grootte van je wanddecoratie? Wij helpen je graag.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste producten? Volg ons dan op @instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

WANDenWOONdeco.nl Keuzehulp: Zo staat dat bij jou!Kortom een nieuwe look voor je huis kun je eenvoudig en snel bereiken met maar een paar woonaccessoires. Ga ervoor of vraag advies. WANDenWOONdeco heeft een KEUZEHULP service. Kies je sfeer en volg je gevoel en kom tot verrassende resultaten.

Veel plezier met het shoppen voor je interieur en maak van oktober een heerlijke woonmaand!