placemat kind

placemat kind

Deze placemat kind zijn gemaakt van stevig afwasbaar vinyl. Lekker eten & drinken met je DUTCH friends Loes, Teun en KOEtje aan tafel. Maak samen van eten een feestje! Per 6 stuks verkrijgbaar. Shop ook andere leuke kinderkamer accessoires voor je kleintje.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWONdeco.nl placemats FRIENDS
WANDenWONdeco.nl placemats FRIENDS

Zijn onze DUTCH friends ook favoriet bij jouw kleintje? Naast deze placemat kind hebben wij veel kinderkamer accessoires van deze prints. Maak de kinderkamer compleet met ons gezellige naadloos fotobehang met de DUTCH friends. Met bloemen en tulpen. Of een leuke kinderkussen met Loes, Teun en KOEtje. Daarnaast zijn er nog meer wanddecoraties met deze vriendjes zoals print op hout, een textielposter en frames met doek

Kinderkamer decoratie van eigen werk

Zet een foto van je kindje op ons naadloos fotobehang en woonaccessoires en maak je interieur meteen persoonlijk, uniek en bijzonder. Of scan de tekening of schilderkunsten van je kleintje en geef het een ereplaats! Op de wand of op een sierkussen. Kies een print op doek zoals een textielposters. Of lijst het in een frame. Deze is ook verkrijgbaar met LED verlichting om het mooi uit te lichten. De eigen foto of tekening kan ook afgedrukt worden op stoer vurenhout: print op hout.

Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief!

Loes, Teun en KOEtje zijn 3 DUTCH friends van ieder kind dat zich verbonden voelt met ons mooie Holland. Er zijn verschillende kinderkamer accessoires verkrijgbaar met hun afbeelding. Je kindje kan fantaseren bij hun afbeelding op naadloos fotobehang en met het play&bedtime kussen. Dit is te plaatsen in een RE-board bedje. Kinderkamer decoratie is belangrijk voor de speel beleving van je kleintje. Van Loes, Teun en KOEtje komen steeds nieuwe producten uit. Zoals binnenkort een avonturenboekje en diverse speelmatten. Schrijf je in voor de kinderkamer nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de nieuwste producten.