DELFTS BLAUW sierkussens

DELFTS BLAUW sierkussens

Shop een sierkussen in de sfeer DELFTS BLAUW met frisse blauwe prints. Kies je behang en MATCH je woonaccessoires! Diverse maten verkrijgbaar.

WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl WWDNL kussens

MATCHING sierkussens sfeer DELFTS BLAUW

Sfeer DELFTS BLAUW sierkussens zijn verkrijgbaar in 3 maten. Ze zijn gemaakt van  100% katoen met een satijn touch dus lekker zacht! De sierkussen zijn inclusief vulling. De pigment print is op waterbasis en daardoor zijn de kleuren intens en diep. De vulling is uitneembaar d.m.v. een rits. De afneembare kussen hoes is wasbaar.

Een Hollands tintje!

Shop sfeer DELFTS BLAUW woondecoratie! Voor iedereen die een voorliefde heeft voor ons mooie HOLLAND. Kies naast ons naadloze behang ook voor MATCH woondecoratie met een Hollands tintje. Dit blauw combineert gemakkelijk met jouw interieur. Laat de prints terugkomen in verschillende woonaccessoires van sfeer DELFTS BLAUW. Kies deze bijzondere sfeer met soft blauwe accenten. Voor en frisse en oer Hollandse toevoeging aan je interieur!

Tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW

Shop bij WANDenWOONdeco jouw tafellinnen sfeer DELFTS BLAUW om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Wat is er nu leuker dan een tafel mooi gedekt in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld in de fris blauwe tinten van sfeer DELFTS BLAUW.  Kies deze sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.