set van 3 bamboe hanglampen LAILA

229,95

NIEUW! Deze handgemaakte set van 3 bamboe hanglampen geeft jouw interieur een prachtige sfeer.
*Deze lampen worden geleverd zonder pendel. Niet beschikbaar in België.

Lampen LAILA zijn op dit moment uitverkocht. Stuur een mail als je op de hoogte wilt worden gehouden indien deze weer voorradig zijn.

Uitverkocht

Artikelnummer: LA14002.LAILAset3WWD01pr-1 Categorie:

Beschrijving

set van 3 bamboe hanglampen LAILA

Deze hanglampen LAILA zijn met liefde en met de hand gemaakt op Bali.

WANDenWOONdeco.nl bamboe en rotan

Dit product wordt met grote zorgvuldigheid speciaal voor jou gemaakt. Bamboe is een natuurlijk product en is van oorsprong naturel van kleur. Dit materiaal wordt niet geverfd of behandeld. De charme van het natuurlijke en het handmade aspect maakt dat ieder product uniek is.

  • lichtgewicht natuurlijk bamboe
  • handgemaakt
  • naturel kleur
  • zonder lichtpendel geleverd (benodigd type met draaischroef)
  • Voor binnen en buiten. Onder weersinvloeden zal het bamboe een andere kleur en uiterlijk krijgen. Plaats het onder een afdak of veranda op een beschutte plek.

 

 

 

Extra informatie

materiaal

Natuurlijk lichtgewicht bamboe. Omdat dit een natuurlijk materiaal is zal de kleur niet overal egaal zijn. Ook afwijkingen in vorm en materiaal behoren tot de eigenschappen. Voor binnen en buiten. Onder weersinvloeden zal het bamboe een andere kleur en uiterlijk krijgen. Plaats het onder een afdak of veranda op een beschutte plek.

pendel

De hanglamp wordt zonder lichtarmatuur of pendel geleverd. Dit omdat dit naar ieders smaak aangeschaft kan worden met div kleuren snoer, afdekkapjes en lengte van het snoer. Wij raden aan een lichtarmatuur met schroefdop te kopen opdat deze gemakkelijk kan worden bevestigd aan de kap.