woondecoratie sfeer 19e EEUW

WANDenWOONdeco.nl Kies je sfeer 19e EEUW

woondecoratie sfeer 19e EEUW 

Met onze prints waan je je in het prachtige groene landschap met adembenemende dorpjes op Sicilië . Sfeer 19e EEUW geeft de oude vergezichten weer van Sicilië van de oude meesters  in deze prachtige groentinten.

woondecoratie 19e EEUW WANDenWOONdeco.nl
woondecoratie 19e EEUW WANDenWOONdeco.nl

behang oude meesters

Woonaccessoires

Met woonaccessoires uit de sfeer 19e EEUW krijgt je interieur een stijlvolle uitstraling. Prachtige vergezichten van de oude meesters van onder andere Sicilië.  Deze sfeer 19e EEUW woonaccessoires combineren prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Deze kussens hebben een afneembare wasbare kussen hoes. De sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in de maten 45×45 en 60×60 cm. Maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevende behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer 19e EEUW

Ook in deze bijzondere sfeer 19e EEUW zijn prints op verschillende woondecoratie producten zoals print op doek verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige kwaliteit  aluminium frames . Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek. Bestel een nieuw doek, verwissel het print doek en je hebt weer een nieuwe wanddecoratie. Vooral met de LED verlichting is dit frame een echte sfeermaker. Maar maak ook een sfeer 19e EEUW MATCH met onze prints op duurzaam vurenhout.  Of kies in deze sfeer een bijpassende textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Deze sfeer 19e EEUW prints staan prachtig op ons tafellinnen. Wil je  je tafel mooi laten MATCHEN met je interieur? Shop dan bij WANDenWOONdeco ook een tafelkleed in sfeer 19e EEUW met bijpassende servetten. Of afneembare vinyl placemats in de print van je fotobehang.