klusidee

klusidee
klusidee

KLUS idee

Heb jij een tof klusidee? Met onze producten is jouw DIY een fluitje van een cent! Kies daarom voor kwaliteit en de montage is hierdoor een stuk eenvoudiger. Goed materiaal geeft namelijk een goed eindresultaat. Bestel gemakkelijk online en ontvang jouw wanddecoratie voor jouw klusidee binnen 5 werkdagen thuis.

Wil jij fotobehangen? Maar heb je een beetje hulp en inspiratie nodig?
Waar begin je? Want welke kleur kies je? Welke print? Welk type behang?
Lees onze nieuwste behangadviezen. Met de up to date interieur kleuren.
Alle kwaliteiten exact op jouw maat. Gratis advies en verzending.
1.Kies je type behang
2.Kies je sfeer
3.Kies je print
4.Bestel stalen
  • naadloos fotobehang:  Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Want het is exact op jouw maat. Daarnaast is het krasvrij, kreukvrij en het scheurt niet. Daardoor is het behang eenvoudig te monteren. Het heeft een PVC toplaag waardoor het fotobehang waterafstotend is en kan het ook gemakkelijk schoongemaakt worden. Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Eenvoudige montage. Want je smeert de muur in met behanglijm. Hier lees je alles
  • Vliesbehang op de rol: Geef je maten in en wij leveren de banen. Deze hebben een geprint volgorde nummer. Mooi mat behang met een vlakke structuur. Het is licht afwasbaar. Droog volledig te verwijderen.  Je smeert de muur namelijk in met behanglijm.
  • stuctuurbehang op de rol: Wil je een nog luxere uitstraling? Kies voor ons behang op de rol met leder of textiel structuur. Hoogwaardig behang met een stevige acryl toplaag. Het is licht afwasbaar. Droog makkelijk te verwijderen. Hetzelfde als ons overige behang smeer je de muur in met behanglijm. Geef je maten in en wij leveren de banen op volgorde nummer.
    Heb je geen gladde muur? Dan kun je behangen op MDF. Lees ons BLOG over behangen op MDF Of je kiest voor een XL wandpaneel. Voor de muurcirkels kun je dan ook kiezen voor Dibond of FOREX
behang-BOSRAND-monteren

Kies wanddecoratie met je eigen foto!

Kies je fotobehang

Tover jouw kamer, keuken, werkkamer of slaapkamer om in een sfeervolle ruimte met jouw klusidee. Kies een van onze prints of een prachtige eigen foto. Wij helpen je met de kwaliteit, afmeting en keuze. Kies voor onze keuzehulp!

Bekijk hier alles

Ga voor een zelfklevende behang cirkel

Wat is er nu nog gemakkelijker dan kant en klaar direct op de muur plakken zonder schaar en lijm? Het paneel is uit 1 stuk zelfklevend materiaal. Dit kan iedereen!

Bekijk hier alles

Een behang paneel geeft direct sfeer

Een behangpaneel is een stuk behang uit 1 stuk op een vastgestelde maat. Je kunt het dus in 1x monteren. Geen naden en door onze hoogwaardige kwaliteit gemakkelijk te monteren. Je smeert de muur in en bevestigd het paneel zo easy en met veel resultaat.

Bekijk hier alles