Atelier Andrea kinderkamer

Kunst aan de muur Atelier Andrea kinderkamer

Wil je kunst aan de muur in de kinderkamer? Kies dan voor het werk van Atelier Andrea! Deze artworks Mr.O, CHI-TAH en G-RAFF maken iedere kinderkamer uniek. Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek.

WANDenWOONdeco.nl Atelier Andrea kinderkamer
WANDenWOONdeco.nl Atelier Andrea kussen Mr.O salie
WANDenWOONdeco.ml Atelier Andrea zelfklevend behang cirkel CHI-TAH

Meer over Atelier Andrea

Kunstwerk aan de muur van de kinderkamer van Atelier Andrea

Kunstenares Andrea heeft speciaal voor WANDeWOONdeco een aantal prachtige werken geschilderd in de nieuwste interieurtinten van 2020. Deze zijn verkrijgbaar op verschillende producten zoals:

  • Frame met verwisselbaar doek
  • DIBOND paneel
  • WANDdecoDOEK inclusief ophangsysteem
  • Bubbelvrij zelfklevend behang
  • Naadloos behangpaneel
  • Sierkussens van satin touch cotton

Andrea-JanssenOpgegroeid in IJmuiden aan zee en nu wonend en werkend tussen de rivieren in Maas en Waal, is ze gevormd door de wereld om haar heen. Met haar moeder die als coupeuse werkt, beroeps opleiding en door later zelf in de mode werkzaam te zijn, is ze van meet af aan omgeven door dessins, kleuren en vormen.

Haar creativiteit komt voort uit haar onderzoekende, ongedurige geest. Door haar nieuwsgierigheid naar technieken en door doorlopend te experimenteren heeft ze zich verder ontwikkeld.

Custom made

Naast haar vrije werk, werkt ze ook veel in opdracht en kijkt samen met de opdrachtgever naar wensen, kleuren en interieur. Kaders krijgen om zo samen tot het beste resultaat te komen.