tafellinnen sfeer NEW CONCRETE

tafellinnen sfeer NEW CONCRETE  

Mooi tafellinnen sfeer NEW CONCRETE om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Een mooi gedekte tafel in de prints passend bij je naadloze fotobehang. Bijvoorbeeld in de stoere beton sfeer NEW CONCRETE.  Kies deze sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een fijn katoenen tafelkleed. Er zijn ook servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare placemats.

Tafellinnen

Shop ons NEW CONCRETE tafellinnen. Het prachtige tafelkleed is 250×150 cm. De bijpassende servetten zijn 40×40 cm (per 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. De stevige placemats zijn 50×35 cm (ook per 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van waterafstotend vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

Shop in onze online woonwinkel jouw woondecoratie in je favoriete sfeer NEW CONCRETE bij je naadloze fotobehang. Zo zijn onze sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons prachtig diepe print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter.  Of een leuke sierkussen met afneembare hoes in diverse maten verkrijgbaar.