tafellinnen sfeer SKETCH

tafellinnen sfeer SKETCH

Shop tafellinnen sfeer SKETCH om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur. Een mooi gedekte tafel in de prints passend bij je naadloze fotobehang. Bijvoorbeeld in de fijne prints van de sfeer SKETCH.  Kies deze sfeer en dek je tafel met tafellinnen zoals een prachtig tafelkleed en grote servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.

WANDenWOONdeco.nl sfeer SKETCH

Tafellinnen

Dit tafelkleed uit tafellinnen sfeer SKETCH is 250×150 cm. Bijpassende servetten zijn 40×40 cm (per 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. De placemats zijn 50×35 cm (ook per 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van waterafstotend vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

Shop online jouw woondecoratie in jouw favoriete sfeer SKETCH bij je naadloze fotobehang. Zo zijn onze sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons prachtig diepe print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter. Of een sierkussen in diverse maten verkrijgbaar. Inclusief vulling en met afneembare wasbare kussen hoes.