tafellinnen sfeer RELAX

tafellinnen sfeer RELAX  

Prachtig tafellinnen sfeer RELAX voor jouw sfeervolle tafel. Laat je tafel mooi MATCHEN met je interieur. Een tafel mooi gedekte tafel in de prints passend bij je naadloze fotobehang. Bijvoorbeeld in de rustgevende prints van sfeer RELAX.  Kies deze sfeer en dek je tafel met een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare vinyl placemats.

WANDenWOOndeco.nl sfeer RELAX
WANDenWOONdeco.nl sfeer RELAX

Tafellinnen

Shop ons RELAX tafellinnen. Het tafelkleed is 250×150 cm. Bijpassende servetten zijn 40×40 cm (per 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. De placemats zijn 50×35 cm (ook per 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van waterafstotend vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

Shop tafellinnen in onze online woonwinkel in jouw favoriete sfeer RELAX bij je naadloze fotobehang. Zo zijn onze sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons prachtig diepe print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter.  Ook een prachtig sierkussen in bijpassende sfeer. Er zijn diverse maten verkrijgbaar.