woondecoratie sfeer VERTICAL GREEN

Kies-je-sfeer-Botanic-home

Woonaccessoires

De woondecoratie uit de sfeer VERTICAL green is goed te combineren met de prints van ons naadloze fotobehang. Kies voor fris groen voor een inspirerende woon of werk omgeving in ons ruime aanbod woondecoratie. Bijvoorbeeld een in de sfeer VERTICAL GREEN bijpassend sierkussen met print met wasbare losse kussen hoes. Deze botanische groene sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer VERTICAL GREEN

Ook in de sfeer VERTICAL GREEN zijn verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld geprint doek in onze hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben verwisselbaar foto op doek zodat je snel een nieuwe sfeer of foto op doek kunt toevoegen aan je interieur. Met de LED verlichting geef je een extra groene sfeer aan je interieur. Maar maak ook combinaties met onze wanddecoratie hout met prints op duurzaam vurenhout . Je kiest voor hout met of zonder whitewash. Of shop een bijpassende textielposter in deze bijzondere prints. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Tafellinnen

Wat is er nu leuker dan je tafel te laten MATCHEN met je wanddecoratie en woonaccessoires? Shop bij WANDenWOONdeco ook een mooi tafelkleed in de sfeer VERTICAL GREEN met bijpassende servetten. Of afneembare vinyl groene placemats in de print van je fotobehang.