woondecoratie sfeer ENGRAVED

WANDenWOONdeco.nl sfeer ENGRAVED

woondecoratie sfeer ENGRAVED  

Shop onze woondecoratie in sfeer ENGRAVED met prachtige gegraveerde tekeningen uit de 19e eeuw. Deze prints zijn daarnaast ook verkrijgbaar in ons naadloos fotobehang.  Met bijpassende woonaccessoires en wanddecoratie. Daardoor is het gemakkelijk om je interieur mooi op elkaar af te stemmen. Want deze sfeer ENGRAVED prints zijn bijvoorbeeld ook mooi te combineren met onder andere zwart en naturel interieur.

behangpaneel BOTAN
WANDenWOONdeco.nl sfeer ENGRAVED
WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZEB en Dibond cirkel DEFNE

Naadloos fotobehang:

Woonaccessoires

De woonaccessoires in de sfeer ENGRAVED combineren prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang met prints van gravures uit de 19e eeuw. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print met deze bijzondere gegraveerde prints. Bovendien hebben deze sierkussens een losse wasbare kussen hoes. Gemaakt van soepel katoen met satijn touch. Deze sierkussens zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer ENGRAVED

Shop ook wanddecoratie in de sfeer ENGRAVED zoals foto op doek producten. Zoals bijvoorbeeld de hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben een verwisselbaar foto op doek en zijn bovendien met de LED verlichting een echte sfeermaker. Maar maak ook kleurencombinaties met onze sfeer ENGRAVED prints op duurzaam vurenhout.  Deze zijn met en zonder whitewash verkrijgbaar. Of kies een bijpassende woondecoratie textielposter in diverse maten.

Tafellinnen

Laat je tafel mooi MATCHEN met je interieur en shop bij WANDenWOONdeco ook een mooi sfeer ENGRAVED tafelkleed.  Verkrijgbaar met bijpassende servetten. Maar er zijn ook stevige afneembare vinyl placemats in de sfeer ENGRAVED print van je fotobehang.