woondecoratie sfeer NOSTALGIE

WANDenWOONdeco.nl woondecoratie sfeer NOSTALGIE

woondecoratie sfeer NOSTALGIE  

Oude tijden herleven met sfeer NOSTALGIE woondecoratie. Shop sfeervolle woon en wanddecoratie met deze prachtige nostalgische taferelen. Want deze door historie doorleefde kleuren geven sfeer aan ieder interieur! Sfeer NOSTALGIE is er een van de oude meesters. Deze prints zijn daarnaast ook verkrijgbaar in ons naadloos fotobehang en bijpassende woonaccessoires en wanddecoratie.

woonaccessoires sfeer NOSTALGIE WANDenWOONdeco.nl
WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BIKKEL
WANDenWOONdeco.nl behang BARBERA

SHOP naadloos fotobehang!

naadloos fotobehang NOSTALGIE

Woonaccessoires

De woondecoratie in sfeer NOSTALGIE combineert prachtig met de prints van ons naadloze fotobehang. De sfeer van de oude meesters geven deze romantische nostalgische sfeer. Kies bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print met losse wasbare kussen hoes uit de sfeer NOSTALGIE. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in 45×45 en 60×60 cm maar ook in 60×40 cm.

Zelfklevend behang cirkel

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium

Foto op doek sfeer NOSTALGIE

Ook zijn er in de sfeer NOSTALGIE verschillende foto op doek producten verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een oude meester in onze hoogwaardige aluminium frames. Deze hebben een verwisselbaar foto op doek en zijn bovendien met de LED verlichting een echte sfeermaker. Doordat je het doek gemakkelijk bij kunt bijbestellen kun je de oude meester eenvoudig vervangen door een van onze andere prachtige prints. Maar maak ook kleurencombinaties met onze sfeer NOSTALGIE prints op duurzaam vurenhout.  Deze zijn met en zonder whitewash verkrijgbaar. Of kies een bijpassende textielposter in deze prints diverse maten.  

Tafellinnen

Deze warme nostalgische prints zijn ook verkrijgbaar in diverse tafellinnen.  Om je tafel mooi te laten MATCHEN met je interieur shop je bij WANDenWOONdeco ook een mooi sfeer NOSTALGIE  tafelkleed.  Verkrijgbaar met bijpassende servetten. Maar ook met stevige vinyl placemats in de print van je fotobehang.