tafellinnen sfeer WABI SABI

tafellinnen sfeer WABI SABI  

Laat je tafel mooi MATCHEN met je interieur met tafellinnen sfeer WABI SABI. Dek je tafel mooi in de prints passend bij je naadloze fotobehang? Bijvoorbeeld in de print van ruwe materialen van de sfeer WABI SABI.  Dek je tafel met tafellinnen zoals een tafelkleed en servetten in bijpassende print. Maar ook afneembare placemats.

WANDenWOONdeco.nl sfeer WABI SABI
WANDenWOOndeco.nl koken&tafelen WABI SAB
WANDenWOONdeco.nl sfeer WABI SABI

Tafellinnen

Shop ons WABI SABI tafellinnen. Het tafelkleed is 250×150 cm. Bijpassende servetten zijn 40×40 cm (per 6 verkrijgbaar). Beiden zijn gemaakt van 100% fijn geweven matte katoen (128 gr/m2).  Zowel het tafelkleed als de servetten hebben een intensieve pigmentprint op waterbasis. De placemats zijn 50×35 cm (ook per 6 verkrijgbaar). Ze zijn gemaakt van waterafstotend vinyl en dus gemakkelijk afneembaar.

Shop in onze online woonwinkel

In onze online woonwinkel shop je woondecoratie in jouw favoriete sfeer WABI SABI bij je naadloze fotobehang. Zo zijn onze sfeervolle prints op diverse wanddecoratie producten verkrijgbaar. Zoals ons print doek wat je bevestigd in een hoogwaardig aluminium frame. Met LED verlichting is dit object een echte sfeermaker. Het doek wordt helder uitgelicht. En het doek is los verkrijgbaar waardoor je per seizoen je sfeer kunt aanpassen. Of kies daarnaast voor een bijpassende textielposter.  Of een mooi MATCHING  sierkussen in diverse maten verkrijgbaar. Inclusief vulling. De hoes is afneembaar en wasbaar.