vliesbehang kopen en aanbrengen

Prachtig vliesbehang

fotobehang-BEDUM-peachWil je gaan behangen? Het is eenvoudiger dan je denkt. Een belangrijke keuze is allereerst het type behang wat je kiest. Hier lees je er alles over. Wil  je betaalbaar en goede kwaliteit behang? Dan is de keuze voor vliesbehang snel gemaakt. Want echt iedereen kan vliesbehang aanbrengen. Ons vliesbehang is mat en is vuil en waterafstotend en dus goed schoon te maken. Het is mooi stevig en wel 200 gr/m2. Wij printen exact op jouw maat. Je hoeft alleen  je muur op te meten, de maten in te vullen en wij leveren de genummerde banen. Super easy dus. Vliesbehang op de rol  is een stevig te verwerken behang. Het is gemaakt van non-woven vlieseline. De vlies laag neemt geen vocht op en hierdoor krimpt het behang niet. De UV print is mooi diep en sprekend. Brandcertificaat B-s2. Gratis advies en verzending. Bijna al ons behang is verkrijgbaar in vliesbehang op de rol!

Hoe breng je vliesbehang aan?
Ga je voor de eerste keer behangen met banen? Lees dan onze montage instructies.Je legt de banen op nummer neer (Deze vindt je onderaan de banen) en begint links met baan 1. Omdat je de muur insmeert ipv het behang en de rollen reeds zijn genummerd is het niet zo moeilijk om je patroon strak op de muur te krijgen.

montage-opmeten  montage-rol-1 montage-rol-2

Wil je de kwaliteit eerst zien en voelen?
Bij WANDenWOONdeco kun je grote stalen bestellen om het eindresultaat goed te kunnen beoordelen voordat je het definitief besteld. De montage van vliesbehang is eigenlijk heel eenvoudig. Je smeert de muur in in plaats van het behang en  door de mooie stevige kwaliteit krijg je een mooi strak resultaat. Stalen zijn ook superhandig om bijpassende woonaccessoires en verf te shoppen. Ze zijn wel 50x50cm of 53×53 cm groot!

stalen-WANDenWOONdeco

fotobehang-op-de-rol De banen van ons rolbehang zijn onderaan genummerd en je begint van links naar rechts. De rollen zijn 53 cm breed. Indien er witte ruimte over blijft bij jouw afmeting welke niet geprint is snij je deze eenvoudig aan de zijkant weg. Het is afwasbaar en je kunt het droog gemakkelijk verwijderen en afstrippen. Goede kwaliteit, goed geprijsd en gratis advies en verzending. Ook met je eigen foto! Kortom vliesbehang is een goede keuze als je betaalbaar en goede kwaliteit behang wilt verwerken. Ga voor een luxe structuur behang voor nog meer effect. Met textiel of zelfs leer structuur. Wil je geen naden in je behang? Kies dan ons naadloos behang. Hier lees je er alles over.

 

fotobehang-BLOW-peach

En wil je liever advies? Dan staan wij voor je klaar. Neem contact op met de klantenservice of vraag KEUZEHULP aan.

 

Lees verder “vliesbehang kopen en aanbrengen”

fotobehang terracotta roze

Een zachte omarming van een vleugje roze

In tijden van hardheid zijn we op zoek naar een warm toevluchtsoord. Waar we zoete herinneringen kunnen maken en ons comfortabel en vooral thuis voelen. Dit doen we met aardse tinten maar in deze combinatie variant met de toevoeging van prachtig zacht roze. Waren we eerder huiverig deze kleur toe te voegen aan ons interieur, in combinatie met de stoere kleuren mag hij dit seizoen niet ontbreken. Juist in subtiele toepassingen geeft hij die toegevoegde waarde. Daarnaast combineert roze juist ongelimiteerd met fellere kleuren en met groentinten voor een verrassend effect.
Wij geven je graag een behangadvies over ons allernieuwste behang.:

behang-BERGVENKEL-terra-roze

Geef die ene muur een verrassende make over met een uitgesproken behangetje. Een beetje lef geeft een groots resultaat. Veelal wordt gekozen voor een kleine of save print. Het resultaat is daardoor vaak braaf en niet opvallend. Wat is er nu leuker om juist eens te gaan voor een niet voor de hand liggend dessin, kleur of patroon. Het zal je verbazen hoe een ruimte opeens een prachtige uitstraling krijgt. Wil je graag advies of zien hoe het staat in jouw interieur? Vraag dan onze keuzehulp. 

Of bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Combineer het roze met felle kleuren of met groentinten. En als dat teveel voor je is ga dan voor de rustige combi met alle aardekleuren. Zo zit je altijd goed.
behang-BALANCE-terra-roze-

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang. Ook verkrijgbaar als zelfklevend behangcirkel of behangcirkel uit naadloos behang. Bekijk ook eens onze muurbogen. Voor in de gang, achter je bureau of naast dat ene kastje.

zelfklevend-behang-cirkel-ZUSKE-roze-terrazelfklevende-muurboog-ZINO

Ben je geen ervaren behanger? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.  Onze behangcirkels en muurbogen zijn ook zelfklevend verkrijgbaar.
Wil je een afwijkende maat? Vraag het gerust via onze klantenservice. Klik hier voor onze servicepagina.

Wandcirkels en muurbogen zijn zeer geschikt voor je werkplek. Maak deze extra gezellig met deze simpele en eenvoudige toevoeging. Wij leveren deze ook met eigen foto. Je foto wordt altijd gecontroleerd voor wij gaan drukken. Kijk bij eigen foto- persoonlijke woondecoratie  voor al onze producten met een eigen foto.

 

Lees verder “fotobehang terracotta roze”

fotobehang terracotta bruin

Ben jij een warmbloedig type?

De mooiste interieur kleuren vind je terug in onze moeder aarde!  Een grote verscheidenheid aan tinten komt vanuit aarde en klei. Neutralen geven warmte en stabiliteit. Daarnaast is het een prachtige basis voor elk interieur. Van bruin tot steenrood. Brique en terra doen het goed naast diepe kleuren of juist felle of pastel kleuren. De zachte kleur kiezel geeft de kleuren een goede balans. Een warm en cosy pallet met een knipoog naar de seventies.  Bekende warme kleuren maar dan nieuw gecombineerd en in een nieuw modern jasje. Met deze sfeer is jouw interieur weer helemaal van nu. Kleuren die je omarmen en je huis als een thuis laten voelen.
Wij geven je graag een behangadvies over ons allernieuwste behang.:

fotobehangen terracotta bruin

tegelbehang-BIAS-terra-bruinNieuw is ons tegelbehang. Het is verkrijgbaar in verschillende combinaties. Deze kleuren zijn verwerkt in behang BIAS zoals brique, biscuit en roodbruin terracotta. Aardse kleuren geven altijd een warme comfortabele sfeer.  Gebruik zachte natureltinten om het geheel een softere look te geven. Met deze kleuren kun je eigenlijk kan het eigenlijk niet verkeerd gaan. Immers al deze tonen vinden elkaar en maken samen een aardse warme sfeer.

Bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Terracotta bruin past prachtig bij lichte kiezel kleuren voor een mooie balans.
behang-BILAL-terracotta

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang. Ook verkrijgbaar als zelfklevend behangcirkel of behangcirkel uit naadloos behang.

zelfklevend-behang-cirkel-ZETA

Vindt je het spannend om zelf te behangen? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.

Lees verder “fotobehang terracotta bruin”

behang groen blauw

Ben jij klaar voor de nieuwe kalme kleur groen blauw?

Heb jij zin om jouw interieur een nieuwe boost te geven? Ga dan eens voor de kalme kleur groen blauw. Groen blauw heeft een diep grijze ondertoon. De tinten van deze kleur zijn afgeleid van de natuur en de zee. Het brengt rust, kalmte en een nieuwe sfeer in jouw huis. Het brengt je huis in balans omdat juist deze kleuren mooi combineren met alle soorten hout, steen en andere natuurlijke materialen. Daarnaast combineert groen blauw ook goed met tinten als roze en terracotta.
Wij geven je graag een behangadvies en maak kennis met ons allernieuwste behang:

fotobehangen groen blauwbehang-BLUSH-groen-blauwKies voor combinaties als groen blauw met roze of groen blauw met kiezel of terracotta.
Pas de 60-30-10 regel toe en je zult een verrassend kleureffect ervaren.
60% is een hoofdkleur
30% is een nuancekleur
10% is een accentkleur
Dit principe helpt je om maat te houden in kleurgebruik. Het brengt balans en daardoor een rust.

 

close up behang BALANCE groen blauw rozeNieuw is ons tegelbehang. Subtiele vlakverdelingen in deze nieuwe kleuren. Dit werkt erg goed op saaie vlakken in je keuken of woonkamer. Gebruik het als lambrisering of achter de open vakken kast. Het geeft meteen een groots effect.  Bestel een staal van wel 50×50 cm om de kwaliteit te voelen en de prachtige kleuren te zien. Met de staal shop je ook eenvoudig bijpassende accessoires als je op pad bent.  Groen blauw is geen uitgesproken kleur maar wel zeer gemakkelijk te combineren. Hierdoor past het in vele interieurstijlen.

fotobehang-BOW-soft-pink

Deze prints zijn naadloos maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang.

Heb je zelf nog niet veel behang-BALANCE-groen-blauwervaring met behangen? Met onze hoogwaardige kwaliteit behang is behangen simpel. Hier lees je alles over onze verschillende behang types. Wil je meer weten over de montage klik dan hier.

 

 

 

behang-KRAANVOGELS--stone-blue
Wil je kunst aan de muur? Kies dan voor het prachtige KRAANVOGEL behang van Atelier Andrea in stone blue. Deze special edition schilderde Andrea speciaal voor WANDenWOONdeco. Dit werk is ook verkrijgbaar op een stoer

wanddoek van BIO cotton of op een muurcirkel van dibond, forex of zelfklevend behang.  

Lees verder “behang groen blauw”

behangsoorten

Welk soort behang kies jij?

Met fotobehang tover je elke ruimte om in een sfeervolle en gezellige ruimte. Maar wat voor behang kies je? Bij WANDenWOONdeco verkopen wij alleen hoogwaardig behang.  Kies voor goede kwaliteit voor het beste resultaat. Net iets steviger, het kan tegen een stootje en is licht afneembaar. En ons behang wordt geprint op de meest geavanceerde printers. Daardoor spatten de kleuren van het behang!
En je zult zien dat ook jij kunt behangen!  

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

behang-BERGVENKEL-delfts-blauw-

  • Ga je voor goedkoop dan is papierbehang vaak volop verkrijgbaar. Echter het is vaak dun en kwetsbaar bij zowel het monteren als verwijderen
  • fotobehang-op-de-rolVliesbehang op de rol  is een stevig (200 gr/2) te verwerken behang. Het is gemaakt van non-woven vlieseline. De vlieslaag neemt geen vocht op en hierdoor krimpt het behang niet. De UV print is mooi diep en sprekend. Brandcertificaat B-s2. De rollen zijn genummerd en je begint van links naar rechts. De rollen zijn 53 cm breed. Indien er witte ruimte over blijft snij je deze eenvoudig aan de zijkant weg. Het is afwasbaar en je kunt het droog gemakkelijk verwijderen en afstrippen. Je smeert de muur in met lijm dus geen behangtafel nodig! Geen gereken met maten en rollen. Geef je maten van je muur in en snij de print uit zoals jij dat wilt. Wij printen de rollen voor jou maar checken altijd de uitsnede met jou.  Goede kwaliteit, goed geprijsd en gratis verzending. Ook met je eigen foto.
  • behang-op-de-rol-aanbrengen Structuurbehang op de rol Wil je niet alleen een mooie print? Maar ook een luxe structuur? Wij hebben een prachtige leerstructuur en textielstructuur verkrijgbaar in al onze prints. Het vinylbehang is 350 g/2 en bedrukt met een diepe UV print. Het is afwasbaar en droog ook gemakkelijk te verwijderen en af te strippen. Ook hier smeer je de muur in en is er geen behangtafel nodig. Je maten ingeven werkt hier hetzelfde. Vul je maten in en wij leveren de genummerde rollen in de uitsnede van je keuze. Kom je er niet uit? Dan maken wij een uitsnede voor je. En altijd checken we deze met jou voor wij gaan printen.
  • Zie je op tegen het aansluiten van het patroon? Kies dan voor gemak met ons naadloos fotobehang! Ga je voor topkwaliteit?  Deze polyester doeksoort heeft een toplaag van PVC. Het is mat en heeft een lichte structuur. Het is bovendien oersterk. Krimpt, scheurt of krast niet en is afneembaar. Doordat het behang een grijze achterlaag heeft komt de achtergrondkleur niet door het behang heen. Het is fijn om te verwerken en heeft een luxe uitstraling.

fotobehang-BOW-soft-pink

Voor al ons behang geld: Niet rekenen met behangrollen. Het wordt exact op jouw maat geleverd.  Je kunt het patroon op onze site eenvoudig exact uitsnijden zoals jij dat wilt.

  • Breng  je maten in.
  • Sleep de cursor hoe je hem uit wilt snijden.
  • Bekijk de preview en bestel het behang. Zo eenvoudig is dat.  Het behang wordt speciaal voor jou op maat geprint. Zo groot of zo klein als jij dat wilt.

En wil je liever advies? Dan staan wij voor je klaar. Neem contact op met de klantenservice of vraag KEUZEHULP aan.

behang-BERGVENKEL-groen

Lees verder “behangsoorten”

grafisch behang

Geef jouw interieur stijl met grafisch behang

Met behang is het eenvoudig om een geheel nieuwe sfeer aan jouw interieur te geven. Grafisch behang is een mooie blikvanger, maar overheerst niet in je interieur. Het laat zich gemakkelijk combineren met kleur. Welke accentkleur je ook kiest.

WANDenWOONdeco.nl sfeer GRAPHIC

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZUSANNEFijne wilde veldbloemen, takken, rozen of vogels. Het geeft meteen een prachtige sfeer. Durf je iets meer? Kies dan een gekleurde achtergrond met stoer beton effect. Of gewoon wit. En wil je een speciale achtergrondkleur? Bij vele van onze prints is dit mogelijk. Je kunt dan het beste een staal aanvragen om het eindresultaat te zien en te voelen. Het is verkrijgbaar op hoogwaardig naadloos behang. Scheurt, krast en kreukt niet en bovendien eenvoudig te monteren.  Lees hier alles over ons behang.

Deze prints zijn ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang.  Op onze site kun je het naadloze behang zo uitsnijden als jij dat wilt. Wil je een andere verhouding? Neem dan contact met ons op.

behang-BLOOM-zilvergrijs

Vindt je dit behang mooi maar weet je niet hoe het zal staan in jouw interieur? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Super eenvoudig. Maak een foto recht van voren van de muur waar je het behang wilt plaatsen. Je ontvangt een vb hoe dit zal staan. En zo maak jij de juiste keuze!

Lees verder “grafisch behang”

kerstdecoratie tafel

Maak een sfeervolle kersttafel

kerstdecoratie 2021Wil je deze kerst ook weer een prachtige sfeervolle kersttafel? Kijk dan eens bij onze kerstdecoratie. Helemaal in is de goudgele sfeer op zowel zwarte als witte ondergrond.

Hou het simpel voor groots effect.

placemats-TOOGservetten-TOOGKies voor mooie fijne tafellopers en bijpassende servetten. Of ronde placemats. Zo zie je net dat gouden randje onder je borden. Met onze grote servetten van wel  40×40 cm vouw je de mooiste vormen. Lees verder “kerstdecoratie tafel”

botanisch behang

Haal de natuur in je huis!

Met botanisch behang geef je iedere ruimte een geweldige sfeer. Al dat groen geeft je het gevoel midden in de natuur te zijn. Het is rustgevend, maar geeft ook energie. Dat aapje loopt zo op je bank. Met de palmbomen en ondergaande zon waan je je in een andere wereld.

BOTANISCH behang print 1

close-up-BOTANISCH behang print-1Palmen en flamingo’s zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. In combinatie met een oud vergezicht levert t veel sfeer op. Prachtig op iedere plek in je huis. In je slaapkamer, werkhoek of achter de bank. Het is verkrijgbaar op hoogwaardig naadloos behang. Scheurt, krast en kreukt niet en bovendien eenvoudig te monteren.  Lees hier alles over ons behang.

Maar ook op de rol met stoere lederstructuur of textielstructuur. Dit geeft net dat beetje extra luxe gevoel aan dit prachtige behang.  Op onze site kun je het naadloze behang zo uitsnijden als jij dat wilt. Wil je een andere verhouding? Neem dan contact met ons op.

BOTANISCH-behang-print 1

Vindt je dit behang mooi maar weet je niet hoe het zal staan in jouw interieur? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Super eenvoudig. Maak een foto recht van voren van de muur waar je het behang wilt plaatsen. Je ontvangt een vb hoe dit zal staan. En zo maak jij de juiste keuze!

Lees verder “botanisch behang”

Kunst aan de muur: kraanvogel behang

Unieke muurkunst
behang KRAANVOGELS

KRAANVOGELBEHANG   Voor WANDenWOONdeco schilderde kunstenares Andrea Janssen deze prachtige kraanvogels. De ontmoeting op de interieurmarkt was een mooie basis voor een fijne samenwerking. Andrea heeft een geweldig gevoel voor kleurgebruik en vorm. Dat maakt haar werk ook zo uniek. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek. Bij het KRAANVOGEL behang komen deze 2 in achtergrond en de vogels mooi samen.

Hoe is het KRAANVOGEL behang ontstaan?

behang-KRAANVOGELS-terracotta

De vormen van Andrea’s schilderijen zijn doorgaans krachtig en mathematisch. Echter als zij dieren schildert is er weer een verfijning zichtbaar. Zoals bij de ALPACA IN TERRAZZO, EL-VIS, TOKOLOHO en bijvoorbeeld de struisvogel van UP AND FORWARD. AtelierAndrea-behang-KRAANVOGELSDeze dieren brachten ons tot de KRAANVOGELS die uitermate geschikt zijn om uit te vergroten op behang. Het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden. Ook de achtergronden heeft ze speciaal hiervoor geschilderd. Kraanvogels staan symbool voor wijsheid, gezondheid, loyaliteit, goedheid en een lang leven. Het is de boodschapper van vrede en geluk. Wie wil dat nu niet in zijn huis?

En het mooie is dat wij deze kunst aan de muur voor jou ook beschikbaar hebben gemaakt. Een groot kunstwerk exact op maat op jouw muur! De KRAANVOGELS zijn geprint op zeer hoogwaardig behang. Het is uit 1 stuk en kreukt, krast en scheurt niet. Dus ook nog eens eenvoudig te monteren. De kleuren op dit behang zijn zeer intens en UV print. Je kunt dus lang van dit prachtige behang genieten. Maar het is ook weer gemakkelijk te verwijderen.

N I E U WStructuur behang past helemaal in het nieuwe interieur. Het geeft nog meer karakter en een mooie luxe sfeer. Ook het KRAANVOGEL behang is verkrijgbaar met leerstructuur of textielstructuur. Dit behang wordt op de rol van 53 cm breed geleverd. Je vult eenvoudig de breedte en hoogte van je muur in en wij leveren de rollen.

kraanvogelbehang leerstructuur     KRAANVOGELS-textiel-structuur

Niet rekenen met behangrollen. Het wordt exact op jouw maat geleverd.  Je kunt het patroon op onze site eenvoudig exact uitsnijden zoals jij dat wilt. Je brengt het direct aan op de muur.  En nog belangrijker: Het is goed te verwijderen. Verder komen kleuren op dit materiaal nog mooier uit en zijn heel intens en diep. Kortom, kies voor kwaliteit en ervaar het gemak en uitstraling van dit prachtige behang.

behang-KRAANVOGELS-ivory-black

Lees verder “Kunst aan de muur: kraanvogel behang”

sinterklaas cadeautjes

Op zoek naar een leuk sinterklaas cadeau?

sinterklaas cadeautjes

Sinterklaas is altijd een spannende en leuke tijd. We maken surprises en rijmen er op los. Een mooi feest voor jong en oud. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan eens een woondecoratie met een eigen foto. Klik hier voor persoonlijke woondecoratie.

kinderkamer accessoires textielposter eigen fotoBijvoorbeeld een textielposter met die ene mooie vakantiefoto. Wij controleren de kwaliteit van de foto bij binnenkomst. Zo weet je zeker dat je ontvanger tevreden zal zijn met het eindresultaat. De textielposter is licht. Gemakkelijk in te pakken en te geven en eenvoudig te monteren. Het aanbod in prints is groot.

Met sinterklaas probeer je een uniek cadeau te vinden voor een volwassene of je kindje. Shop een leuke groeimeter voor jouw kleine. Of verras ze met een muurcirkel met hun leukste foto van die ene favoriete vakantie of uitje. Of laat hem printen op een stoer kinderkussen van BIOcotton.

sinterklaas cadeautjes

Of ga voor een mooie muurcirkel.  Dit staat prachtig in ieder interieur.

eigen-foto-op-zelfklevend-behang-cirkel of behang cirkelKies een muurcirkel met een eigen foto of kies een print van WANDenWOONdeco. Voor gladde muren verkrijgbaar van behang en zelfklevend behang uit 1 stuk. Beiden zijn gemakkelijk te bevestigen en verwijderen. Super easy!

Voor niet gladde muren hebben we forex muurcirkels en dibond cirkels. Deze worden geleverd inclusief ophangplaat. Maar bestel wel op tijd zodat je het cadeau op tijd binnen hebt. Boven de €50,- verzenden wij geheel gratis. De producten worden speciaal voor jou gemaakt en hebben een levertijd van 5 werkdagen.

kerstdecoratie 2021placemats-TOOGOf kies een mooie kerst tafelloper met kerst servetten. Placemats met sfeervolle print van zwart met goudgeel van winterdieren of sfeervolle bloemen. Hierbij is ook bijpassende kerst wanddecoratie.

servetten-TOOGVoor een sfeervolle en prachtig gedekte kersttafel. De kerst lopers en kerst servetten zijn fijn van structuur en geven een luxe sfeer aan jouw diner.
Klik hier voor alle kerstdecoratie

 

Er is ook sfeervolle kerstdecoratie met de kunst van Atelier Andrea.  Klik hieronder:

kerstdecoratie-Atelier-Andrea-2021

 

kadobon-xmas-site

En ben je niet zeker van je zaak? Geef dan een interieur cadeaubon! Altijd goed en door de ontvanger zelf te besteden. Wat is er nu nog leuker dan interieur shoppen? 

Dus klik hier en shop een uniek sinterklaas cadeau!

 

 

 

WANDenWOONdeco.nl

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste producten? Wekelijks nieuwe interieurinspiratie op @instagram

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Deze komt 2x per jaar uit. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.