behangcirkel

Kies voor een behangcirkel

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZACKYJe ziet ze steeds meer. De behangcirkel! Er zijn verschillende soorten behangcirkels verkrijgbaar. Behangcirkels in losse banen. Dan moet je nauwkeurig kunnen plakken. Of cirkels die met een mal geleverd worden. Deze moet je zelf netjes uitknippen. Maar er zijn ook onze zelfklevende behangcirkels. Deze zijn instant dus direct klaar voor gebruik!

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel CONNECTION

Op elke gladde achtergrond meteen op te plakken en ook eenvoudig te verwijderen. De lijmlaag is niet hard hechtend.  Hierdoor blijven er geen lijmresten achter.

Een cirkel doorbreekt een saaie grote muur en creëert een intieme gezellige sfeer.  Met een mooi boeket in prachtige diepe kleuren haal je meteen een warme sfeer in huis. Maar ook met kunst aan de muur van Atelier Andrea. In de nieuwste terra kleuren van 2020!

Onze zelfklevende behangcirkels zijn kreukvrij en van mat acryl behang. Ze zijn gemakkelijk bubbelvrij te plakken en te verwijderen zonder lijmresten. Bovendien zijn ze goed schoon te maken en hebben een B1 brandcertificering. 

WANDenWOONdeco.nl sfeer GRAPHIC

Of ga voor een subtiel grafisch dessin in mooi zilvergrijs. Prachtig te combineren met hout en zwat. Hier zijn meerdere matching woonaccessoires bij verkrijgbaar zoals een kussen of en textielposter. Maar ook een wanddoek van stoer grof BIOkatoen.

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZACKDit DIY project kan iedereen. Het effect is groots en de inspanning minimaal. Je plakt de sticker op een gladde droge ondergrond en wrijft met een zachte doek van binnen naar buiten. Je kunt hem ook over (glad) behang plakken. Kijk op de site bij zelfklevend behang cirkel voor alle prints. Ook met je eigen foto verkrijgbaar.

Of ga voor een Dibond cirkel in hoogwaardig sterk aluminium. Deze kun je ook buiten gebruiken op je balkon of in je buitenkeuken of tuin.

 

 

Inspirerende werkplek

Een inspirerende werkplek loont

Het is bewezen dat mensen beter presteren in een fijne inspirerende werkomgeving. Zo heeft groen een positieve werking op het brein en zijn mensen meer productiever.

WANDenWOONdeco.nl B2B

WANDenWOOndeco.nl B2B

3D afbeeldingen met een rustgevende of frisse uitstraling maken dat de sfeer op kantoor of in de vergaderruimte beter is. Waar mensen zich beter kunnen concentreren. Een wand in zo’n ruimte is al voldoende om dit effect te verkrijgen. Wij bieden in overleg een ruim aanbod aan geschikte prints afhankelijk van de afmeting van Uw wand. Naadloos uit 1 stuk. Door de kwaliteit van ons behang is het zeer geschikt voor bedrijven, de zorg, horeca, retail, hotels en horeca.

Waarom doet een gemiddeld bedrijf dan niets of weinig aan de uitstraling van hun bedrijf?

Want immers niet alleen voor de werknemers, ook voor Uw klanten zijn Uw bedrijfsruimten het visitekaartje van Uw firma. Vaak denken ondernemers dat updaten van hun bedrijf een hele verbouwing met zich meebrengt en bovendien kostbaar is. Niets is echter minder waar. Want in veel gevallen volstaat een nieuw naadloos fotobehang of een paar LED frames in de gang om meteen effect te hebben.

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Een mooie geschiedenis of een unieke oorsprong. Dit kunt U terug laten komen in Uw bedrijf. Een unieke mogelijkheid om Uw klanten meer te vertellen over wie U bent en wat U doet. Immers dat is de basis waarop U in eerste instantie zult worden beoordeeld.

En ook als U niet veel klanten op Uw locatie ontvangt, dan zijn er nog altijd de werknemers. Zij zijn de motor van Uw bedrijf en zullen zich ook meer vereenzelvigen met de boodschap die U uitstraalt.

Met AIRTEX naadloos fotobehang maakt U in no time van Uw vergaderruimte, kantine of kantoor een indrukkende ruimte. Wij kunnen U adviseren welke beeldmateriaal te gebruiken. Wij kunnen aanvullend een 3D maken om Uw keuze gemakkelijker te maken opdat het eindresultaat geheel naar Uw wens zal zijn.

WANDenWOONdeco.nl B2B naadloos fotobehang

 

Underlayment

Maak een stoere achterwand van underlayment!

WANDenWOONdeco.nl WWDidEen slimme, snelle en eenvoudige manier om sfeer te creëren in je huis is om een achterwand te maken van underlayment. Normaal wordt dit materiaal zoals de naam al zegt gebruikt als basisplaat voor vloeren op de balklaag. Het is multiplex met messing en een groef.  Deze groef is bedoeld om de platen in elkaar te schuiven. De plaat kun je eenvoudig op maat laten zagen in de bouwmarkt zodat de groef verdwenen is. Het is opgebouwd uit verlijmde fineerplaten. De meest toegepaste is 18 mm dik. Dit is ook meteen een geschikte dikte voor een voorzetplaat (15 mm kan ook bij kleinere platen) Een standaard plaat is 244×122 cm.

WANDenWOONdeco.nl blog Maak een achterwand van underlayment

Er zijn diverse kwaliteiten verkrijgbaar:

 • Fins vuren licht en netjes en goed te verwerken
 • Ellioti Pine is goedkoper en zwaarder
 • Radiata pine heeft mooie finering
 • Quickfloor is een goede tussen kwaliteit
 • Russisch grenen is een goede kwaliteit die watervast is verlijmd.

Je hoeft underlayment niet te verven want met de stoere nerven is het mooi zoals het is. Als je het toch wilt beschermen tegen vuil kun je het aflakken met matte parketlak.  Fins vuren heeft onze voorkeur omdat het lichter van uitstraling en gewicht is en ook minder geel. Let op in welke richting je “de vlam”” wilt laten zagen. Dit is van invloed op het eindresultaat. Veel toegepast is de vlam in de lengte. Andersom is het hout meer splintergevoelig.

WANDenWOONdeco.nl blog Maak een achterwand van underlaymentOp de foto ons frame FRED

Een plaat van underlayment kun je op verschillende plekken goed toepassen. Door het blonde hout geeft het een stoer en modern effect. Je kunt er wanddecoratie en verlichting aan monteren. Boor de gaatjes in fases voor om splijten te voorkomen. Dus eerst met een kleiner formaat boortje (vb 2,5 mm) de lengte van de schroef en daarna met een dikker boortje  (vb 4 mm) de halve lengte van de schroef. Schuur de zijkanten na het zagen met schuurpapier korrel 120. Omdat je in de bouwmarkt 1 volledige plaat koopt is het goed van te voren op te meten of je uit de plaat meerdere delen wilt laten zagen voor andere plekken in je huis. De bouwmarkt zaagt dit exact op jouw gewenste maat en je kunt het ook laten bezorgen! Het is bijvoorbeeld toepasbaar als:

 • Achterwand van je werkplek
 • Als hoofdbord van je bed
 • Op de rand boven het waterresservoir van het toilet
 • In de hal enz

Kortom een leuk nieuw DIY project. Met het grote voordeel dat je wanddecoratie en verlichting kunt bevestigen zonder gaten in je muur te boren. Ook nog eens superhandig als prikbord of het bevestigen van foto’s en posters. Succes ermee.

Behangen op MDF

Geen gladde muur? Wel behangen? Maak een paneel!

Wil je een eye catcher achter de bank, achter je bed of in de hal? Maar heb je structuur stuc op je muur? Hier krijgen wij vaker vragen over. Daarom in dit BLOG een mooi alternatief: een behangpaneel maken op MDF.

Een MDF paneel behangen is inderdaad de ideale oplossing als je geen gladde wanden hebt. Veel muren hebben een fijne of grove structuur verf. Op deze structuur kun je niet behangen. Behangen op een paneel is een mooi alternatief. Een klein DIY project omdat je dit met ons naadloos fotobehang zo kunt realiseren. Met naadloos behang of met ons zelfklevend behang met je eigen foto! Wil je een van onze prints? Wij leveren dan leveren wij exact in jouw maat!

Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten. Het paneel moet minstens 18mm dik zijn voor grote formaten. Elke doe het zelf zaak heeft een zaagservice. Met een klantenpas betaal je hier vaak niets of een klein bedrag voor. De breedtes die je kiest zijn natuurlijk afhankelijk van de platen MDF. Deze zijn veelal 244 x 122 cm. Als je hem op hangt kun je ook voor 2 losse delen kiezen. Dit is ook makkelijker te vervoeren.

MDF heeft de neiging krom te trekken. Dit kun je wel enigszins voorkomen. Ons advies is om in ieder geval niet groter dan 180 cm breed of hoog te gaan voor een los paneel voor de muur.

 

MDF heeft een zuigende werking. Daarom is het verstandig om:

 • Eerst de randen te schuren (zijkanten kun je verven met een tester kleur)
 • Te ontvetten en primer of grondverf voor MDF toe te passen voor beide zijdes
 • Beide zijdes op dezelfde manier te behandelen
 • Voor ons naadloze behang adviseren wij PERFAX voor vinyl & textiel Het grote voordeel van ons naadloze fotobehang is dat je niet op patronen hoeft te letten. Of hoeveel behang je nodig hebt. Je vult gewoon de maten (plus marge) in op onze site. Snijdt de afbeelding uit zoals jij dat wilt en hij is klaar om geplakt te worden. Kijk op ondergrond voor meer informatie.

Kies uit ons naadloos fotobehang of upload een eigen afbeelding. Of kies ons zelfklevend behang op maat!

2 zijdig behangen heeft het voordeel dat je het paneel kunt omdraaien. Zo heb je snel weer een andere sfeer in huis. Een paneel wat los op de grond staat is bovendien ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen van bijvb de keuken naar de kamer of slaapkamer. Je kunt het paneel op de grond zetten, ophangen met bijvb een koord of ketting of met muurhaken. 

MDF kun je beter niet toe passen in vochtige ruimtes. Of ruimtes waar temperatuur wisselingen voorkomen.

Of…… nog makkelijker! Nieuw in ons assortiment is ons zelfklevend behang. Hierbij breng je alleen grondverf aan en je kunt de plaat enkelzijdig beplakken. Bestel hier de veel gekozen afmetingen in onze shop. 

Ook in exact de maat van jouw MDF of multiplex plaat! (min 15 mm)! Wij maken elke afmeting met jouw of onze foto speciaal voor jou binnen 5 dagen en gratis geleverd. Vraag de klantenservice.

Veel succes met dit DIY project. Natuurlijk mag je ons altijd om advies vragen!

Fotobehang op maat aanbrengen

Naadloos fotobehang hoe breng je dat aan?

WANDenWOONdeco.nl behang BARTJEBen je toe aan een nieuwe sfeer in je interieur? Dan is de keuze voor ons hoogwaardig airtex naadloos fotobehang snel gemaakt. Het is namelijk naadloos! Geen gedoe met patronen en lelijke naden. Je kunt je interieur in no time een geheel nieuwe sfeer geven met groots effect. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende sferen met bijpassende woonaccessoires. Maar ook met je eigen foto is het een echte eyecatcher. Maar hoe breng je dat aan?

Is het aanbrengen van naadloos fotobehang moeilijk? Zeker niet! Met de juiste ondergrond bevestig je het behang heel gemakkelijk. Je smeert de muur in ipv het behang. Volg de montage instructies en het aanbrengen zal niet al te moeilijk zijn.

 • Ons fotobehang is NAADLOOS: Dus geen naden. Je hoeft bij het aanbrengen niet op het patroon te letten! Daardoor is het eenvoudig aan te brengen met 2 personen. Je hebt dus geen behangtafel nodig! Je plakt het in zijn geheel op de muur.
 • Ons behang is krasvrij, kreukt en scheurt niet! Het is bovendien erg sterk. De kwaliteit is hoger dan ander vinyl of vliesbehang. Het is nl gemaakt van fijn geweven polyester doek! Dat maakt dat het behang zelf goed te verwerken is.
 • Ons behang heeft een PVC TOP laag coating waardoor het waterafstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden.
 • Je smeert de muur in met behanglijm en niet het behang zelf. Dit maakt de montage gemakkelijker.
 • Ons behang is brandvertragend! (B1&M2)
 • Ons behang is UV bestendig en de diepe kleuren zullen dus jarenlang optimaal blijven.

Montage-instructies-WAND&woondeco-voorgaande-stappen-herhalen

Naast al deze praktische voordelen is ons behang prachtig diep van kleur. Doordat de print met UV inkt op fijn geweven polyesterdoek geprint is (330 gr/m). Het doek is mat van uitstraling. Wij printen binnen 5 werkdagen exact op maat! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kijk per product naar de advies afmetingen voor die betreffende print voor het beste resultaat. Daarnaast kun je bij ons terecht voor ADVIES . Ga aan de slag met je eigen FOTO of kies uit ons assortiment prints met bijpassende woonaccessoires van WANDenWOONdeco!

Trots op je resultaat? Stuur ons een selfie en ontvang €10 korting op je volgende aankoop.

WANDenWOONdeco.nl

Kunst aan de muur met kerst

Kerstdecoratie voor een sfeervolle kerst

Al vanaf dat de klok naar achter gaat maken we het weer gezellig in huis. Verlichting en sfeervolle decoraties maken je huis behaaglijk en een fijne plek in deze koude kille maanden. In winkels en in de media vindt je volop kerstinspiratie.

Met een paar woonaccessoires maak je je huis in een handomdraai kerst-klaar.  Zoals bijvoorbeeld met een lichtgewicht textielposter en bijpassend tafellinnen.

Groen past in ieder interieur. Het combineert goed met hout, zwart en wit. Met kerstgroen creer je een ingetogen kerstsfeer. Vanuit deze gedachte heeft Andrea van Atelier Andrea een sfeervol artwork gemaakt.

Dit artwork is geprint op een lichtgewicht XL textielposter van 90×130 cm.  Met 2 beukenhouten stokken en ophangkoord. 

Licht van gewicht dus gemakkelijk op te hangen. Ook heel leuk in combinatie met lichtjes. Nog completer maak je het met bijpassend tafellinnen voor kerst. Er zijn 2 soorten tafellopers met hetzelfde artwork als uitgangspunt. De servetten maken het helemaal af.

Wil jij ook zo’n unieke kerstdecoratie voor je woonkamer, slaapkamer, gang of kantoor?  Kijk dan op onze site en shop ze bij elkaar.

Kunst aan de muur van Atelier Andrea

Een goede combinatie!

Deze zomer bezocht ik de interieurmarkt in de oude touwfabriek in Oudewater. (@deverbouwfabriek)  Er waren veel inspirerende exposanten waaronder Andrea van @Atelier Andrea. Gelijk bij binnenkomst zag ik haar mooie stijl en prachtige kleurgebruik! Toen ik kennis met haar (en haar dochter Denise) maakte klikte het meteen en een nieuwe samenwerking was geboren.

Speciaal voor WANDenWOONdeco schilderde Andrea een aantal prachtige eigentijdse prints. Deze komen goed tot hun recht op de zorgvuldig gekozen kwaliteiten die verkocht worden door WANDenWOONdeco in de shop. Klik hier.

Vorm en kleur komen samen in Andrea’s grafische werk. Het is herkenbaar door de krachtige, mathematische vormgeving. Het kleurgebruik is sterk. Andrea werkt intuïtief, met liefde en aandacht voor details. Haar handschrift is strak, grafisch met organische componenten. De ene keer is haar werk ingetogen, dan weer spatten de kleuren van het doek. Speciaal voor WANDeWOONdeco heeft Andrea een aantal werken geschilderd in de nieuwste interieurtinten van 2020.

Wij kozen voor verschillende materialen om kunst aan de muur voor iedereen bereikbaar te laten zijn. Zo zijn deze werken verkrijgbaar op verschillende hoogwaardige producten:

 • Op een verwisselbaar doek in hoogwaardig aluminium frame
 • Op WANDDOEK inclusief ophangsysteem in stevig afneembaar doek en katoen
 • Op hoge kwaliteit zelfklevend behang cirkels
 • Op lichtgewicht Dibond® cirkels
 • Op een behangpaneel uit 1 stuk met hoogwaardige UV inkt print
 • Sierkussens in satin cotton

In deze werken zijn de kleuren brique, bordeaux, roze en okergeel samen met  groen en grijs tot een prachtig geheel verwerkt.

Onze frames hebben een verwisselbaar doek dus kun je het steeds aanvullen met een nieuw werk van Andrea of een van de prints van WANDenWOONdeco. Wil je een mooi wanddoek dan kun je kiezen uit WANDdecoDOEK of WANDDOEK katoen. Prachtig achter je bed, bank of op je werkplek.

 

Deze prints zijn ook verkrijgbaar op Fine Art  Papier van Atelier Andrea 

Wil je een speciale afmeting of heb je andere vragen over de kwaliteit of mogelijkheden? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag.

Behangen op MDF

Geen gladde muur? Wel behangen? Maak een paneel!

Wil je een eye catcher achter de bank, achter je bed of in de hal? Maar heb je structuur stuc op je muur? Hier krijgen wij vaker vragen over. Daarom in dit BLOG een mooi alternatief: een behangpaneel maken op MDF.

Een MDF paneel behangen is inderdaad de ideale oplossing als je geen gladde wanden hebt. Veel muren hebben een fijne of grove structuur verf. Op deze structuur kun je niet behangen. Behangen op een paneel is een mooi alternatief. Een klein DIY project omdat je dit met ons naadloos fotobehang zo kunt realiseren. Met naadloos behang of met ons zelfklevend behang met je eigen foto! Wil je een van onze prints? Wij leveren dan leveren wij exact in jouw maat!

Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten. Het paneel moet minstens 18mm dik zijn voor grote formaten. Elke doe het zelf zaak heeft een zaagservice. Met een klantenpas betaal je hier vaak niets of een klein bedrag voor. De breedtes die je kiest zijn natuurlijk afhankelijk van de platen MDF. Deze zijn veelal 244 x 122 cm. Als je hem op hangt kun je ook voor 2 losse delen kiezen. Dit is ook makkelijker te vervoeren.

MDF heeft de neiging krom te trekken. Dit kun je wel enigszins voorkomen. Ons advies is om in ieder geval niet groter dan 180 cm breed of hoog te gaan voor een los paneel voor de muur.

 

MDF heeft een zuigende werking. Daarom is het verstandig om:

 • Eerst de randen te schuren (zijkanten kun je verven met een tester kleur)
 • Te ontvetten en primer of grondverf voor MDF toe te passen voor beide zijdes
 • Beide zijdes op dezelfde manier te behandelen
 • Voor ons naadloze behang adviseren wij PERFAX voor vinyl & textiel Het grote voordeel van ons naadloze fotobehang is dat je niet op patronen hoeft te letten. Of hoeveel behang je nodig hebt. Je vult gewoon de maten (plus marge) in op onze site. Snijdt de afbeelding uit zoals jij dat wilt en hij is klaar om geplakt te worden. Kijk op ondergrond voor meer informatie.

Kies uit ons naadloos fotobehang of upload een eigen afbeelding. Of kies ons zelfklevend behang op maat!

2 zijdig behangen heeft het voordeel dat je het paneel kunt omdraaien. Zo heb je snel weer een andere sfeer in huis. Een paneel wat los op de grond staat is bovendien ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen van bijvb de keuken naar de kamer of slaapkamer. Je kunt het paneel op de grond zetten, ophangen met bijvb een koord of ketting of met muurhaken. 

MDF kun je beter niet toe passen in vochtige ruimtes. Of ruimtes waar temperatuur wisselingen voorkomen.

Of…… nog makkelijker! Nieuw in ons assortiment is ons zelfklevend behang. Hierbij breng je alleen grondverf aan en je kunt de plaat enkelzijdig beplakken. Bestel hier de veel gekozen afmetingen in onze shop. 

Ook in exact de maat van jouw MDF of multiplex plaat! (min 15 mm)! Wij maken elke afmeting met jouw of onze foto speciaal voor jou binnen 5 dagen en gratis geleverd. Vraag de klantenservice.

Veel succes met dit DIY project. Natuurlijk mag je ons altijd om advies vragen!

Sfeer 19e EEUW

Verliefd op Sicilië!

Door de jaren heen heb ik prachtige reizen mogen maken. Maar Italië blijft altijd mijn favoriete land. Voor mijn werk als styliste en inkoopster ben ik vaak in het noorden van Italië geweest. De beurzen in Florence en op inkoop in Milaan en Carpi. Als student heb ik nog even intern mogen verblijven bij de familie Sitzia in Treviso. Maar nog nooit was ik op Sicilië.

Wij kozen voor het prachtige Taormina. Een chic en authentiek stadje dat veel te bieden heeft. Zo vindt je er het openluchttheater Theatre di Toarmina. In de zomer worden hier opera’s opgevoerd. Het uitzicht vanaf dit punt is niet te beschrijven zo mooi. Maar wat vooral opvalt is het groene landschap. Doordat er op Siciliē voldoende regen valt is het er ook prachtig groen. Mijn favoriet is de cipresse boom. De ranke gestileerde vorm en diep groene kleur. Ik zou er een tuin vol mee willen hebben. Maar zeg nou eerlijk. In Italiē staan ze veel natuurlijker en mooier! Bij het kleinschalige hotel Casa Turchetti wordt je door Francesca en Pino in de watten gelegd. Het gebouw stamt uit de laat 19e eeuw en was eigendom van de zusters van de opera Pia. Maestro Turchetti startte er een muziekschool. Dit gebouw hebben ze 10 jaar geleden gerestaureerd en verbouwd tot hotel met een prachtig resultaat.

Het dakterras ligt midden in het centrum van Taormina en iedere ochtend is het ontbijt een feestje onder de Italiaanse zon met prachtig uitzicht over de baai van Mazzaro. Alle producten zijn super vers en natuurlijk uit de streek. Francesca bakt er heerlijk op los en ik heb zelden iemand gezien die zo oprecht gastvrij is. Van Pino krijg je alle tips die je maar wilt. Wat een fantastische mensen! Via een trap sta je zo midden in het indrukwekkende centrum van Taormina op het Piazzas IX Aprile. Hier is ook de opera gevestigd.  Je kunt de wandeling naar beneden maken en het eilandje Isola Bella bezoeken. Het was tot voor kort prive bezit maar inmiddels beschermd natuurgebied. Een klein paradijsje. Je kunt het kabelbaantje terug nemen naar boven. Helemaal boven Taormina vindt je Castello di Mola. Hier zijn ook opnames gemaakt voor the Godfather. Een heel klimmetje met een spectaculair uitzicht op de stad en de kustlijn.  Voor een dagje strand ga je naar Garden Naxos. 

Echt de moeite waard is het plaatsje Savoca. Shoot locatie van The Godfather. Natuurlijk hebben wij gelunched in Bar Vitelli van de vader van Appolonia en waar Michael haar ten huwelijk vraagt.

De rit naar de vulkaan ETNA doet je beseffen dat de natuur het hier altijd voor het zeggen houdt. Tijdens vele haarspeldbochten en een flinke klim is de opeengehoopte lava te zien die super vruchtbaar is en hier en daar staat het vol met gekleurde bloemen. Uitbarstingen en aardbevingen hebben het landschap gevormd.

Syracuse is tevens het bezoeken waard. Een havenstadje met een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk een Griekse kolonie. Bezoek Dom de Syracuse, Castello maniace en Forte Arethusa. Ga heerlijk lunchen aan deze relatief rustigere kant met relaxte sfeer.

Siciliē is enorm inspirerend. Als je van cultuur, rust en ontdekken houdt is dit een bestemming voor jou. Een waanzinnig mooi eiland met prachtige cultuur, heerlijk eten en fantastische mensen. Ik haal die cursus Italiaans maar weer eens van de plank. Want ik zie mezelf echt wel wonen in het mooie Italiē over een paar jaartjes.

Om je alvast in de sfeer te brengen kun je uit sfeer 19e EEUW producten voor je interieur kiezen in de prachtige tinten van dit eiland. Shop ze bij elkaar en haal Siciliē in jouw huis! SHOP:

WANDenWOONdeco.nl sfeer 19e EEUW

Nostalgie van de oude meesters

Sfeer NOSTALGIE past in iedere interieurstijl!

Niets geeft jouw interieur zoveel impact als een oude meester met nostalgische kleuren en taferelen. Vooral pastels en groenkleuren combineren prachtig met oude schilderijen. Met ons naadloze behang kun je het geheel bestellen zoals jij dat wilt. Boven een lambrisering of bureau? Snij de afbeelding dan zo uit in onze configurator zoals jij hem wilt hebben. Ook behangpanelen dus. Boven je bed, bureau of keuken. Maar ook in de badkamer. Vraag ons gerust om advies. Stuur bijvb een foto van je ruimte.

WANDenWOONdeco.nl behang BARTJE

Zoals behang BARTJE. Of kies een van onze andere prints. Wist je dat wij ook B2B leveren. Dus voor bij jou op kantoor kunnen wij een custom made advies geven qua prints en sfeer. Bij deze indrukwekkende prints kunnen wij frames leveren waarvan het doek verwisselbaar is. Je kunt ook een frame met LED verlichting bestellen voor een sfeervolle uitlichting van deze kunstwerken. Dit werkt heel goed in een werkruimte, kantine of wachtkamer. Deze zijn er in verschillende groottes. Wijkt de afmeting die je wilt hebben af van ons aanbod? Neem dan contact op met de klantenservice en wij helpen je verder. Stuur bijvoorbeeld een foto.

WANDenWOONdeco.nl behangpaneel BEPPESfeer NOSTALGIE geeft iedere ruimte meteen een bijzondere en warme sfeer. Ook onze sierkussens en tafellinnen passen hierbij. Het enige dat je nodig hebt is een beetje lef om te kiezen voor deze uitgesproken ingetogen sfeer.  Het mooie van ons naadloze behang is dat je het ook zo weer kunt vervangen en ook onze frames kunnen na verloop van tijd weer voorzien worden van andere prints. Maar sfeer NOSTALGIE zal niet snel vervelen. Het brengt oude tijd tot leven en je waant je in een prachtig landschap gewoon aan je keukentafel. Dus heb je plannen? Ga er dan voor en je zult versteld staan van het effect. Volg ons op INSTAGRAM voor de nieuwste producten en interieurinspiratie. Of vraag advies bij het inrichten van je ruimte(s).woonaccessoires sfeer NOSTALGIE WANDenWOONdeco.nl