woondecoratie sfeer COOL BLUE

WANDenWOONdeco.nl Sfeer COOL BLUE
WANDenWOONdeco.nl sfeer COOL BLUE

woondecoratie sfeer COOL BLUE

Blauw is de kleur van 2020! het geeft een frisse tint aan je interieur. Sfeer COOL BLUE is niet zo koel. Samen met warm bordeaux rood of salie groen brengt het veel warmte. Kies voor een WANDdecoDOEK incl ophangsysteem, een zelfklevende behangcirkel of een behangpaneel of frame. Kortom voldoende keus.

WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZIGGY
WANDenWOONdeco.nl zelfklevend behang cirkel ZEN

Woonaccessoires

Sfeer COOL BLUE geeft de kleuren indigo en sky een prominente rol. Door deze te combineren met bordeaux krijgen ze een warme uitstraling. Kies woonaccessoires uit deze sfeer en mix & match in diverse woondecoratie. Zoals bijvoorbeeld een mooi sierkussen met print. Deze kussens hebben een afneembare wasbare kussen hoes. De sierkussens zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Foto op doek in sfeer COOL BLUE

Ook in deze bijzondere sfeer COOL BLUE zijn prints op verschillende woondecoratie producten zoals print op doek verkrijgbaar. Nieuw is het WANDdeoDOEK. Een mooi stevig doek met intense print. Inclusief 2 ophang stangen en ophang syteem. Door het formaat een echt statement. Of kies bijvoorbeeld de hoogwaardige kwaliteit  aluminium frames . Deze hebben bovendien een verwisselbaar foto op doek. Bestel een nieuw doek, verwissel het print doek en je hebt weer een nieuwe wanddecoratie.

Zelfklevende behang cirkels

Onze zelfklevende behang cirkels zijn uit 1 stuk en gemakkelijk bubbelvrij op te plakken of gladde oppervlaktes. Sfeervol voor achter je bed, in de hal of in de woonkamer. Of wil je liever een prachtige Dibond® cirkel? Prachtige diepe prints op hoogwaardig aluminium